Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi ideig kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi ideig kell az első szexre várni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A férfiak már legszívesebben 1-2 hét után csinálnák, de nekem ez túl hamar lenne...Ti mennyit szoktatok várni az első szex-szel? Fiúk, és lányok válaszát is várom. :)
2011. júl. 20. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

2 hét

lány voltam

2011. júl. 20. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nincs "bevált" dátumom... Főleg mert volt, hogy sokat vártam, egy hónapot és úgyis átvertek.

Mostani barátommal pölö 3. randin feküdtünk le. És azóta is együtt vagyunk. :) De ez csakúgy jött, nem is tervezgettem, nem trükköztem, azt csináltam amihez kedvem volt vele, és bíztam benne, hogy majd jó lesz így.

20L

2011. júl. 20. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha már felnőttek, és nem szűz egyik se, kb. egy hónap. De sok mindentől függ: pl. ismertétek-e egymást, barátok voltatok-e előtte?, milyen gyakran találkoztok? Mennyire vagy romantikus típus? stb. Én az vagyok, ezért minden kapcsolatomban maradt egy ki rossz szájíz, hogy túl hamar történt meg. Szerintem romantikus, ha egy férfi igenis vár egy nőre,és nem rohanja le.

Tizenéveseknél, ill. ha az egyik szűz, több hónap, ill. ha tegyük fel 13 évesen jönnek össze, több év is lehet ez az idő.

2011. júl. 20. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt akartam mondani, második, hogy a várakozás nem csak arról szól, hogy át ne verjenek, hanem a romantikáról. De nyilván az az "alapszabály", hogy csináld akkor, amikor akarod :)
2011. júl. 20. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 2 hónap volt, most vagyok a második barátommal, vele szintén 2 hónap... És kifejezetten soknak éreztem. Nem azt mondom, h egyből durr a közepébe, de utálom, mikor 'hímestojás'ként akarnak bánni velem. Ahhoz, h bennem valami szeretet-, kötődésféle elinduljon, ahhoz a szex is kell... De ezt nem tudom, h lehetne megértetni úgy, h ne tűnjek egy nimfomániás ribancnak:D

21L

2011. júl. 20. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
A barátommal csak egészségügyi kapcsolatnak indult (pontosan úgy, mint a Csak szexre kellesz című filmben) aztán lett belőle komolyabb dolog (már 3 éve együtt vagyunk). Szóval úgy nekünk előbb volt szex aztán járás.
2011. júl. 20. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:
"szoktatok"? Nekem eddig 3 kapcsolatom volt, mind hosszú idő, úgyhogy nincs bevált szokás. A legelső 6 évig tartott ott 3 évet vártunk vele, mert nagyon fiatalok voltunk. A 2. kapcsolatomban már 1-2 héten belül megtörtént, bár azt bánom, ugyanúgy mint azt hogy összejöttem vele, az tartott 2,5 évig. A jelenlegiben ami majdnem 2 éve tart kb. egy hónapot vártunk. 22 voltam és az akkori 23 éves párom aztmondta bármeddig vár, ameddig én akarom, pedig egyikőnk sem volt már szűz, mégis vártunk egy hónapot. Szóval nincs bevált szokás, jön amikor jön. 24L
2011. júl. 20. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Ffi

Nincs recept, volt hogy a tali napján s lett belőle 4 éves kapcsi, volt, hogy 1 hó és nem tartott 2 hónál tovább....egyének kérdése....

2011. júl. 20. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Több hó, nálam min. 3hónap. Én szeretem rendesen megismerni a másikat előtte, és nem egyből a végén kezdeni a dolgokat...

24/N

2011. júl. 20. 17:27
 10/11 anonim válasza:

mi 9 hónapja vagyunk együtt a párommal, pettingeltünk már, de szex még nem volt, nem is tervezzük - fiatalok vagyunk még. (én 14 és fél, ő 17)

szerintem az a legfontosabb, hogy meglegyen a bizalom.

2011. júl. 20. 22:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!