Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Pár napja egy lánnyal úgy adódott, hogy közel kerültünk egymáshoz. Nem történt semmi sex de még csak csók sem! Beszélgettünk, ittunk és közben feljött témának a sex, annyira beindultunk, hogy egymás előtt maszturbáltunk. Ez most megcsalás? Mivel fiú vagyok elsősorban lányok válaszát várnám.
29/f
nekem annak számítana.
de gondold végig fordítva. ha a barátnőd találkozott volna egy sráccal, és ők csinálják ezt. mit mondanál rá? jólvan, gészségetekre?:) vagy ki lennél akadva?
Annak számít mert látta a fütyidet
12/F
Igen az....nem mutogatjuk msnap a farkunkat még van barátnőnk :))
Kb mint a camsex ott is ezt nyomják, de egy olyanelfogadottab mint hogy egymás elött frankóba toljátok
25F
Igen, hiszen fejben megcsaltad. Nyilván nem a barátnődre gondoltál közben, hanem arra a csajra. Kivárhattad vna, amíg hazaérsz, csorikám. Akkor nem derülne ki, így meg...
Azért megkérdezném. Hogy folyt ez? Milyen közel voltatok egymáshoz? Meddig tartott? Elmentetek mindketten? Maradandó élményt jelent?? Ez utóbbi a legfontosabb kérdés. Javaslom, h gondolkodj el rajta!
L23
a 09:50-es L23 hozászolásához:
köszönöm válaszod!
kérdésedre válaszolva, egymással szemben ültünk egy kanapén, kb 15perc után mindketten elmentünk. Izgalmas és izgató élményem van róla, de maga a szituáció miatt és nem a lány miatt (bár gondolom ez nem sokat számít).
Köszönöm a választ! Ha nem maga a lány miatt, akkor végülis mondhatnánk, hogy OK. De én ettől még pl. nem tudnék benned újra megbízni.
Javaslom, ogy ha változatosságra vágysz, akkor azt a barátnőddel tedd. Nagy élmény tud lenni az is. Már ha fülig szerelmesek vagytok egymásba.
Lenne még kérdésem. A barátnőddel mióta vagytok együtt? Szereted őt (tényleg)? Mindent meg tudtok beszélni? Milyen típusú lány? Természetesebb szépség vagy plázacica szerű inkább? A lány (akiról az eset szól) melyik kategória?
Nem indult el ennek hatására a fejedben? H mégis szeretnél kikacsingatni, kalandozni?
L23
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!