Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bisex srácok! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisex srácok! Nektek milyen fiúk jönnek be? Hogy ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Szeretnék biszex srácokkal ismerkedni és esetleg kipróbálni pár dolgot. Tudom ez sokak szemében gáz, de érdekel. Ez van. Attól, hogy kipróbálom még nem hiszem, hogy rossz ember lennék.
2011. júl. 20. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Az eropolis.hu-n (szexpartner-kereső) sok hozzád hasonló srác hirdet, ha gondolod, nézz körül ott.
2011. júl. 20. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak szorakozohelyek, mozik és plázák is ahol lehet ismerkedni.
2011. júl. 20. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
én is kipróbálnám, írj privit
2011. júl. 22. 01:00
 4/8 dtigenerator ***** válasza:

Chat.hu -> Fiúk egymás közt szoba

Gayrandiparty.hu

randi.gay.hu

gaypoint.hu

gay.pinkvanilla.hu

gayromeo.com

vagy elmehetsz melegbárba.

így első blikkre kb ezek jutottak eszembe.

2011. aug. 5. 14:16
 5/8 anonim válasza:
Én ismerek egyet, bár ő nem biszex, hanem homokos. Melyik megyében keresel? Ha gondolod szólok pár jó szót az érdekedben. Nagyon jófej srác, és tuti benne lenne mindenben...
2011. aug. 5. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia !

Nekem a Pride.hu jött be leginkább legalábbis ott értem mindig célba, a ratyi klubokat utálom , én is BI-ben játszom :)

házasként , van egykét dolog ami otthon nincsen gyakran a vágyaimmal "orál " egyensúlyban. Nagyon jók a fiúk sőt....

Megírod a hirdetésedben mit szeretnél és főleg a környéken , ne keljen sokat utazni. Egyébként sok a levelező kevés a komoly .

Nem vagy rossz , az a rossz aki rosszra gondol :)

2011. aug. 5. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne:) F 24
2014. márc. 26. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Rómeón próbálkoztam, de semmi. Átlagos, nem b-zis, vékony srácok az eseteim:)
2014. márc. 29. 09:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!