Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Rendeződni fog ez bennem?
7-9 hónapja szakítottam az előző barátnőmmel. Azóta nem voltam senkivel, van egy lány akivel most járok. Annyi a helyzet, hogy kétszer voltam vele együtt, és mind a kétszer én mentem el hamarabb. Kicsit cikinek is érzem, mert ő neki én vagyok az első, nekem meg már ügye csak volt kapcsolatom. Csak tapasztaltabbnak hisz, mutassam neki az utat, stb. Kicsit félek, hogy bénának tart vagy, hogy nem bírom teljesen kielégíteni és ebből gondok lesznek.
Régebben jobban/tovább bírtam a szexet... Akkor is volt olyan gondom, ha X ideig nem szeretkeztünk, akkor én hamarabb elmentem. De rendszeres szexnél teljesen jó volt.
Most is rendeződni fog? Mitől lehet ez?
Könyörgöm! Eddig csak kétszer volt pasival egész életében!!! Gőze sincs még semmiről! Ne várj se tőle, se magadtól nagy teljesítményt!
De jobb hellyé tehetnéd a világot, ha megtanítanád, hogy hogy kell jól cummantani! :D
És, amit már a Jóisten is belefoglalt a 10 parancsolatba, de a keresztények lecserélték a "Ne paráználkodj!"-ra, "Nyalni, nyalni és nyalni!"! XD
Ennyit tudtam hozzátenni a kérdéskörhöz! :)
szerintem ne stresszelj, nekem párom ugyanígy volt, h hamar elsült, viszont már minden rendben. Próbáld meg őt húzni, esetleg pettinggel eljuttatni és utána belekezdeni a fő részbe:) Vagy ha ez így nem és újra elsülsz korán, akkor, könyörgöm, ne hagyd magára, hanem foglalkozz vele.
Gondolj bele abba, h neki milyen lehet, nem mer semmit mondani, új neki minden, stb. Nyugtasd meg és _beszéljétek_ meg, anélkül nem megy.
Üdv és sok szerencsét, 22L
Kedves Kérdező!
Az előttem szólónak igaza van! Tényleg nem szabad olyankor magára hagyni! Biztos hogy jól esik neki egy kis törődés olyankor, és tudasd vele a szituációt, hogy miért mész el hamar, beszéljétek meg. És próbáld meg úgy a csúcsra juttatni, vagy annak a közelébe, hogy nem hatolsz be, vagy csak a vége felé. Mellesleg én is úgy vagyok, ha hosszabb ideig nem vagyok együtt barátnőmmel, akkor én is hajlamos vagyok előbb elmenni, de ez 1x-i alkalommal helyreáll, habár mi már összeszokott pár vagyunk. Sok sikert!
06:09-es vagyok
Nyugodj meg, nem ciki. Ha megbeszéltétek, megérti, akkor megnyugszol és pont hogy nem fogsz rajta stresszelni...na akkor múlik majd el ;)
Ha ciki lenne, otthagyott volna, de látod, nem adja fel ő sem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!