Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
üdv görbe a farkam nagyon . és hát nem tudom mi tévő legyek többi lent. =/?
Figyelt kérdés
olyan görbe a kukim hogy az egyszerüen el se tudom hinni hogy az tényleg a farkam képet is linkelek .. milyen görbe :( és szerintetek ez nagyon gáz mert nem merek így csajozni se :( hogy néz már ki :( ezt egy lány meglátja sírva fakad .. ötlet hogy micsináljak vele??
link: [link]
2011. júl. 20. 00:58
3/11 anonim válasza:
Annyi csaj picsogott már itt a g-pontja miatt! Te vagy a megoldás számukra! :D
Íme egy g-pontozó, remélem feltűnik a hasonlóság :D :
Amúgy pedig menj el orvoshoz, mert lehet, hogy valami komoly ok áll a görbeség hátterében! :S
4/11 anonim válasza:
Te, Vamp Kat, ez a gpontozó el volt mentve a kedvencek közé, hogy ilyen hamar be tudtad linkelni?
5/11 anonim válasza:
Csak tájékozott vagyok és tudom, hogy mit hol kell keresni! ;) XD
6/11 The_Rain válasza:
Ennek csak örülj! Tudsz vele úgy szexelni, hogy közben a tv-t is látod!
7/11 anonim válasza:
Használd ki, hogy különlegesek az adottságaid!
És tanulj meg vele élni!
A kezdeti meglepődés után remélhetőleg felejthetetlen élményben részesíted a partnereidet.
Feltéve, hogy társul mellé némi nemi tudás is.
8/11 anonim válasza:
Nekem már volt dolgom görbével( jó, nem ennyire, de lehet te is túlzol) és nagyon jó volt. Tényleg könnyebb vele a g pontos orgazmus.
9/11 anonim válasza:
csináltass magadnak másikat a pékkel... omg
10/11 anonim válasza:
sztem goo doki, mert valószínüleg rövid a fitymafíík :/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!