Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ahhoz hogy viszonyultok ha a csaj karmol és harap szex közben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 00:34
1/11 anonim válasza:
néha olyan érzésem van, mintha egy kutya vóna, de aztán kinyitom a szemem és egy istent látok...:)
2/11 anonim válasza:
Megütöm általában, maximum karmoljon, de ne véresre és a hátamat csak.
3/11 anonim válasza:
A pillanat hevében simám belefér
4/11 anonim válasza:
Imadom nagyon :) a harapdalassal azzal ugy vagyok hogy na , elmegy csak ne a fulemet , mert azt nagyon nem szeretem . A szejperememet maximum . De viszonk a karmolaser megorulok , sokszor volt hogy verzett is a hatam ugymegkarmolatk :) hmm
5/11 anonim válasza:
"néha olyan érzésem van, mintha egy kutya vóna, de aztán kinyitom a szemem és egy istent látok...:)"
a kérdésben csajról volt szó de mivel te 1 istent látsz és nem istennőt így nem tudom mit szóljak...
visszatérve a kérdésre ha nem túl durván akkor izgató dolog :D
6/11 The_Rain válasza:
Húzd le a macskát a farkadról, és próbáld meg egy nővel... :S
8/11 anonim válasza:
Kiütném a gecybe....Engem ne harapdáljon meg karmoljon. Én nem egy macskával és nem egy kutyával akarok szexelni, hanem egy nővel...És te mit szólnál a folytogatáshoz?
9/11 anonim válasza:
én is szeretem bár, habár még szűz vagyok....
10/11 anonim válasza:
Karmolás még okés, de ne harapjon....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!