Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen érzés az orgazmus?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 23:27
3/11 anonim válasza:
Eszméletlen!Csodálatos!Leírhatatlanul jó érzés!
Azt érzed,hogy az egész alhasad meg a hüvelyed "megfeszül" és hogy a hüvelyes lüktet is.
Áhh.Nagyon jó érzés.
5/11 anonim válasza:
Valami hasonulót akartam írni én is!!
7/11 RaksashaGirl válasza:
Attól függ hogy csiklóorgazmus vagy hüvelyi-e. :) Mindkettő jó, én pl ma éltem át életem első igazi hüvelyi orgazmusát, a sokadik alkalom után.. Nagyon jó volt, szinte az egész testem remegett.. Leírhatatlan.. Tiszta libabőr lettem, de egyben melegem is volt.. Olyan mintha kirázna a hideg, de meleged van.. "Kiráz a meleg".. :D Tényleg nem lehet leírni.. Át kell élned ahhoz hogy tudd milyen is az. :)
8/11 anonim válasza:
mintha a sípcsontodat egy gereblyével ütögetnék miközben a hátadat lángoló korbáccsal csapkodnák
iszonyat szar, ne tudd meg.
9/11 anonim válasza:
Meg akarod tudni? Manapság jók a sebészek...
10/11 The_Rain válasza:
Én nem tudom. Mire az asszony oda jut, én rendszerint már rég alszom...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!