Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok pár év alatt ennyire be lehet "szűkülni"?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal és mintha szűz lett volna olyan szűk volt, és fájt is neki utána egy napig. Azért érdekel, hogy csak mondta-e hogy együtt volt már valakivel pár éve, vagy igaz.2011. júl. 19. 23:24
1/7 anonim válasza:
a szüzesség és az, hogy valaki milyen szűk, nem feltétlenül függ össze.. nem izgattad fel/nem izgattad fel kellőképpen...sok oka lehet.
2/7 anonim válasza:
Nálam egyszer volt fél év kihagyás, utána már azt sem tudtam, hogy hogyan kell szétrakni a lábamat! XD
Meg vedd hozzá azt is, hogy lehet, hogy izgult is (pláne, ha azt vesszük, hogy pár éve volt utoljára pasival), ezért se a nedvesedés, se az ellazulás nem volt megfelelő mértékű! :) Szerintem igazat mond!
3/7 anonim válasza:
én pl ha nem vagyok együtt a barátommal 1 hétig akkor utána a következő alkalommal nagyon szűk leszek
4/7 anonim válasza:
Igen, még pár hét alatt is, főleg, ha görcsösebb az illető, vagy valamiért nem tudott jól ellazulni.
5/7 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben (több évig no sex) és én is meglepően szűk voltam utána.
Aztán ez nem szűnt meg azóta sem, pedig több barátom is volt már és a vőlegényemmel alig van olyan perc, h ne kívánnám a szexet.
6/7 anonim válasza:
durva.Nem értem évekig hogy lehet kibírni :O
7/7 anonim válasza:
Ki lehet bírni évekig, én is kibírtam. Csak a vége felé volt egy-két alkalmi kapcsolatom. Nem mindenkinek létszükséglet a szex, még akkor sem, ha amúgy nincs semmilyen problémája vele, tehát élvezi, szereti.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!