Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem áll fel mindig. Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll fel mindig. Miért lehet ez? Kezdek kiégni? 22/f

Figyelt kérdés

Nagyétkü vagyok . Heti 2-3 lányal is vagyok de 1 golgot kezdek észrevenni, hogy bármennyire is lehet jó a lány ha 0 a teljesitménye akkor nem áll fel.

Ha egy ügyes lányal van dolgom akkor azonnal felál semmi gond nincs DE ha "fiatalabb" éretlenebb lányal vagyok aki csak "fekszik melletem" és várja a csodát miközbe én úgy megujjazom hogy majdnem elélvez (direkt) + elmondás szerint Jól is nyalok ( természetesen érzem is) :) engem ez nem izgat fel, hanem az ha ő jól csinálja " verést vagy szopást" egyből megy minden. stb.

természetesen ez 1-1 lánynál van igy csak és nemtudom mitől lehet. :S csinos lányok ők is de nem érzem bennük a tüzet, másnéven ők azok a fajta lányok akik kifekszenek és mindent én csináljak verzió...

2011. júl. 19. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Leírtad, hogy miért nem áll fel! Egy darab döglött halra szerintem senki nem izgulna rá! XD
2011. júl. 19. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Aha
2011. júl. 19. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
:s értem... most megnyugodtam :)
2011. júl. 19. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Rángasd meg had tudja merre hány miliméter :)
2011. júl. 20. 01:06
 5/5 anonim válasza:
Mióta tart?
2011. júl. 20. 01:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!