Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak nem volt sose magömlése és most 19 éves, az baj?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 22:47
2/13 A kérdező kommentje:
és a fiúnak?
2011. júl. 19. 22:49
3/13 anonim 

válasza:

bnőm egyik fiúbarátja is ilyen.
én nem tudom megérteni mondjuk...
4/13 anonim 

válasza:

Meg kell nézetni urulógussal, mert a magömlés hiánya két dolgot jelenthet:
1. képtelen a magömlésre, mivel vagy nem működnek a heréi, vagy csomós az ondóvezeték, stb. <- ilyenkor kell az orvosi segítség
2. nem jött még olyan szexuális izgalomba, hogy magömlése legyen <- ilyenkor nem szükséges az orvosi segítség
Szexuális előkórtörténet ismerete nélkül nem tudunk semmit sem mondani. Menj el orvoshoz.
5/13 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ. De szinte minden nap maszturbálok, meg élesben sem volt gond hogy jöjjön, lehet hogy azért nincs mert "kiürül"?
2011. júl. 19. 23:06
6/13 Five Star 

válasza:

Azt ugye tudod, hogy ami rejszolás közben kijön, az is magömlés? -.- Csak nem éjszakai magömlés.
Ha semmilyened nem volt, go orvos :P Ha éjszakai nem, az mindegy
7/13 anonim 

válasza:

haleülsz, hokizol egyedül akk jön ha vered?
8/13 A kérdező kommentje:
persze, akkor jön, csak éjszaka sose volt még. de akkor ezek szerint ez nem is baj? köszi :)
2011. júl. 19. 23:55
9/13 anonim válasza:
nekem se volt éjszaka -.- :D minden nap kicsapom gondolom azért...
10/13 anonim 

válasza:

Ember, ne keverjük a fogalmakat :) Az éjszakai magömlést akkor váltja ki a szervezeted, ha más úton nem távozik a termelt ondó, pl. ha nem szexelsz vagy önkielégítesz egy hétig. Ez egyfajta biztonsági szelepként működik. Ha tehát Te rendszeresen vered, akkor az simán okozhatja, hogy sosincs éjszakai magömlésed, én se emlékszem rá, hogy valaha lett volna, pedig már 29 vagyok :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!