Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miben nyilvanul meg az hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben nyilvanul meg az hogy ha egy pasi nem kivan egy csajt az agyban?

Figyelt kérdés
Eggyutt toltottem egy hetveget a volt baratommal es egy ket agyas szobaban,ahol az agyak osszevoltak tolva,a sotetben(mellesleg a szoba kicsi volt)beindultunk egymasra.....Volt elojatek felizgultunk.....en teljesen benedvesedtem o kanos lett......minden volt csak a sexig nem jutottunk el,mivel a pasinak baratnoje van(,amit utana tudtam meg)es azzal az indokkal fejezte be hogy nem kivan es buntudata van.....miben nyilvanul ez meg vagy az hogy nem kivan az csak egy feluletes indok volt,hogy ne kelljen folytatni,mert nagyobb balhe kerekedik ha kiderul?vagy van olyan hogy bevagyunk indulva,es megis ugy erzi hogy nem kivan?
2011. júl. 19. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem áll a pecek
2011. júl. 19. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Mit komplikálsz b@zd?
2011. júl. 19. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kívánta a sz@rkupacot, amit miattad kapott volna.
2011. júl. 19. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Valamit mondania kellett, hogy leszállj róla! XD

Ő legalább nem egy megcsalós féreg! :)

2011. júl. 19. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Eleve mit akarsz te a volt barátodtól?
2011. júl. 19. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Hát már nem azért kedves előző hozzászólók, de szerintem az, hogy volt előjáték, stb már egyenlő a megcsalással...
2011. júl. 19. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!