Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mi a véleményetek a szőrös férfiakról?

Figyelt kérdés
A kérdés csak lányoknak szol,illetve akkor fiuknak ha nem hülyegyerek módon irogatol.Rengeteg baartnöm volt már.és nem csúnyák.utolsó barátnőm is olyan szép volt,hogy mindenki dicsért,mien szép bnőm van.de aza gond,hogy szőrös vagyok,kicsit jobban mind más ffi társaim.hátam,hsam,stb értelemszerűen a nemiszerv az ápolt,rövidre vágottt.tehát nem ugy nézek ki mind egy majom ember de ha olyan pólót felveszek akkor cikinek érzem magam,hogy a hátamon kilátvik.szerencsére a párkapcsolatban ez nem befolyásol,mert eddigi bnöimet nem zavarta.de engem zavar :( és cikinek érzem magam miatta.nektek mia véleményetek? / ha lehet normalis embertől elvárható válaszokat kérek / (a hibákért elnézést kérek,de telefonról vagyok neten)
2011. júl. 19. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha zavar, szedd le onnan is ahol látszódik a pólón keresztül. Problem solved.
2011. júl. 19. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőidet nem zavarta, akkor szarjál rá... Aztán, hogy más mit gondol az meg már tökmindegy.
2011. júl. 19. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőidet nem zavarta, akkor téged miért? Elfogadnak téged, fogadd el te is magad. :)

Nekem egyébként semmi bajom a szőrös palikkal, csak ne legyen David Hasselhoff meg az ő golyóálló mellszőrzete. :))

2011. júl. 19. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem nem igazán jönnek be a szőrös pasik de ha nagyon sok bnőd volt akkor valószínű hogy nem lehetsz csúnya ha és ha megszeretnélek akkor tuti nem zavarna... de ha téged nagyon zavar a mai világban már semmi sem akadály keress fel egy kozmetikust se perc alatt megszabadít tőle :))
2011. júl. 19. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Van benne igasság,ha ők elfogadtak akkor magam is elkell.De nem megy :( utolsó baratnőm is hivott strandra,ráadásul balcsira ezert nem mentem el.Kicsit ciki lenne ha egy majom szaladgálna az emberek közt xd :D

jó nem arról szol,igen van kozmetikus,de az sem tart örökké,pár nap,hét és kinő,ráadasul még sűrűbb lenne és erősebb.elég szar igy nekem pl nem tudok felvenni atlétát mert elég ciki.Valoban nem vagyok csunya,nem dicserem magam,de arról veszem le amien szép baartnöim voltak.még a mellszőrzet haggyám is mert elfogadott,de a hátamon mi a farncnak kelett nőnie :@ :)

2011. júl. 19. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Amelyik csaj értetlenkedne, azzal nézesd meg a "NE szórakozz Zohannal"-t.

Aztán magyarázd el szépen, hogy a phréém a lényeg! :D

2011. júl. 19. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Figy, ha ennyire zavar, nyugodtan keress fel egy kozmetikust (igen, férfiakat is fogadnak) és ő lazán legyantázza. Ezt ismételd meg X időnként. Lehet nem a legolcsóbb, de lehet te is jobban fogod magad érezni. Mellesleg nem szégyen. Ha már SP-t hagyják énekelni... de tényleg nem gáz se a szőr se a kozmetikus. Mellesleg nekik ez a dolguk, hát dolgozzanak meg a pénzükért :D
2011. júl. 20. 14:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Andy Blackpaw ök ozt igazán megdolgoznának :D leizzadnnak mire ezt leszednék xd

kicsit zavar,de azert nem nagyon,mellesleg azta pénzt inkabb masra költöm,ha talalok egy normalis lanyt akkor ha szeret ugy is szeret,előző példák voltak :)

köszönöm mindenkinek a vélaszt

2011. júl. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!