Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a ducibb lányokat szeretik! Nem zavar titeket a narancsbőr meg az itt ott fityegő, lógó háj?
Figyelt kérdés
173/80 kilós lány vagyok, nagyon szeretnek a férfiak. De mégis önbizalomhiányom van, mert egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez tényleg bejön nekik és attól félek, hogyha levetkőzöm, megundorodnak. Hurkás a hasam, kicsi a mellem, a lábaim formásak, de pl a fenekem és a felkarom is lóg egy kicsit ha épp előnytelen testhelyzetben vagyok. Ráadásul narancsbőrös vagyok... Mindig arra gondolok, h ezeket a dolgokat a ruha takarja, és csak az látszik, h simán duci vagyok... de vajon akkor is tetszenék ezeknek az udvarlóknak, ha már az ágyban lennénk?2011. júl. 19. 21:11
11/14 anonim válasza:
173cm/80kg,TE egy Istennő vagy!!!!semmi nem élvezhetetlenebb annál ha egy nőnek érzed a csontjait kívül ,belül!!!volt már vékony barátnőm kb 49 kg volt mikor összejöttünk ,minden éjszaka szorgosan csináltam neki a kaját,amit csak megkívánt és lassan elérte az 58 kg-ot mondjuk ő olyan 164cm volt.Sokkal jobb is lett a sex mikor kis húsos lett!!!szóval nyugi szerintem csinos vagy!!!
13/14 anonim válasza:
dstry:
Tehát vannak alkati adottságok, amelyek genetikusak. Nálam a soványság, ami éppen akkora probléma tud lenni.
Természetesen vannak akik igénytelenségből híznak el, de itt nem ez a probléma. Az hogy valaki teltebb, húsosabb, hízásra hajlamos az nem betegség, hanem adottság ...
14/14 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten igaza van... adottság, de vannak kirívó esetek, igen sok... adottságból lehet valaki soványabb vagy húsosabb, de a kóros elhízás vagy soványság bizony az illető hibája... az én adottságom valóban az, hogy teltebb vagyok, akárhogy is próbálnám, soha az életben nem lennék modell alkatú...viszont lehetek átlagos súlyú, formásan gömbölyű, ha dolgozok rajta... amikor 100 kiló voltam az bizony nem az adottságon múlott, hidd el...de az sem, hogy egy év alatt leadtam 20 kilót. Csak akarni kell. Mellesleg el tudom hinni, hogy hízni sokkal nehezebb azoknak, akik soványak és hiába esznek, azok maradnak. Talán ők rosszabb helyzetben is vannak, mint a kövérek.
2011. júl. 20. 21:34
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!