Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy hetero "bemelegszik"?
nincsen ilyen hogy mindenki biszexnek/heteronak születik,csak a környezeti hatások blablabla... ez kódolva van már a születésünktől. létezik oylan egypetéjű ikerpár,ahol az egyik meleg a másik nem.
a kérdésedre válaszolva:szerintem börtönben az történik,hogy simán nőt képzelnek a férfi helyére ha annyira ki vannak éhezve,és előtte hererok voltak
"nincsen ilyen hogy mindenki biszexnek/heteronak születik,csak a környezeti hatások blablabla... ez kódolva van már a születésünktől. létezik oylan egypetéjű ikerpár,ahol az egyik meleg a másik nem. "
Saját magad ellen beszélsz...
"kódolva van már a születésünktől. létezik oylan egypetéjű ikerpár,ahol az egyik meleg a másik nem"
Akkor valamit félreértettem, amikor az egypetéjü ikrekről tanultam...
Egy szónak is 100 a vége!Aki meleg az meleg aki nem az meg nem!!!
Szerintem sokkal több meleg lenne a világon,ha nem lenne ennyire nem elfogadott annak lenni!Emiatt sokan elnyomják,küzdenek ellene de attól még azok!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!