Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom sokat betegeskedik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sokat betegeskedik, ezèrt elég sürün kiverem. Van más is igy? Valami technika ami nem àtlag?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ajjaj! Nem elég, hogy beteg, még vered is? Így sosem jön rendbe.
2011. júl. 19. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
hát ez nem teljesen értelmes beteg a párod ezért sokszor vered...(1. arra vered,hogy a párod beteg..) Ami nem valószínű,szerintem igyon sok folyadékot és menjen el orvoshoz...te rád meg a probléma semmi gond az átlag ember is veri akkor amikor a párja beteg de ilyenkor inkább ápold őt...a végét nem értem "Valami technika ami nem àtlag?"Mire?hogy ne legyen beteg vagy,hogy ne verd ki?
2011. júl. 19. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
igaz is az 1.komment arra nem gondoltam hirtelen...:DDD
2011. júl. 19. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
hááátt egy jó tanács ha nem vered a párod hanem orvoshoz fordultok elöbb meggyogyul !;DxD
2011. júl. 19. 19:19
 5/7 chuckyhawk válasza:
technika:internet-google-maszturbáció-ötletek tárháza-önmegvalósítás ENNYI
2011. júl. 19. 20:28
 6/7 The_Rain ***** válasza:
Lehet kevesebbet lenne beteg, ha nem erőltetnéd az anális szex után egyből az orált...
2011. júl. 20. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
ez eszembe sem jutott, bár én is sokszor vagyok így...magamhoz nyúlok, mert úgy érzem a barátnőm kevesebbel is megelégszik...
2011. júl. 20. 12:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!