Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra hogy kiszakadjon a gumi óvszer? (szex közben)
Annyira nem poén sajna, nálam volt baleset. Szerencsémre fogamzásgátló bevezető szakasza volt akkor, így az óvszer csak kiegészítő volt, így nem lett baj. Fogalmam sincs mitől lehetett, minden rendben volt, dobozban volt, nem farzsebben, pénztárcában, stb., nem "játszadoztunk vele", szóval rendeltetésszerűen használtuk:)
És akkor most tuti mindenkire ráhoztam a frászt...upsz..bocsesz...De gondolom 100emberből én voltam az 1 akivel ez megesett...Elég ritka dolog azért:)Nagyon ritka. Lásd előbbi hozzászóló a vizes gumival és késpróbával..megjegyzem, érdekes:)
' Már nem gumiból gyártják, hanem latexből.
És sajnos előfordulhat, bármikor.
Üdv a klubban! Velem is előfordult már...
amúgy eddig a durex tűnik nagyon jónak
fizikai surlódás? vis? :P
+ gyengíti az élvezetet (ahogy hallotam :D )
Fizika-->súrlódás:
értsd: 2 gumi, egymáson mozognak, gyűrődnek, és egymást elkoptatják. Szóval inkább valami vastagabb fajta óvszer.
Ha nagyon féltek, akkor mielőtt elélvez a fiú, húzza ki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!