Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon beteges cél?
Figyelt kérdés
Engem nagyon izgat súlytalanság állapotában szexelni az űrben. Egyszer lehetőségem volt egy súlytalanság szimulátorban kiverni. Nem éreztem még annál jobb érzést. És ha belegondolok, hogy egy nővel milyen jó lenne kipróbálni...
Komolyan, gondoljatok bele.
És most ezen vagyok, erre tettem fel mindenem. Szerintetek nagyon beteges gondolat? Mert szerintem nem az. Páran már kiröhögtek emiatt...
2011. júl. 19. 18:55
1/9 anonim válasza:
Meséldmár el,hogy milyen az a "súlytalanság -szimulátor" XDDD
2/9 anonim válasza:
betegesnek beteges :D De ha téged ez izgat.. Akkor hajrá : )
3/9 anonim válasza:
Írj a NASA-nak! Ez is egy érdekes tanulmány lehet, hátha felvisznek az űrbeXD
4/9 anonim válasza:
jobb lett volna,ha ezt nem osztod meg emberekkel...
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Kissé.Sujtalanság szimulátor elvileg vmi zuhanó röpcsi v nemtom úgyhogy ott nemtom h recskáztál
8/9 anonim válasza:
Én a súlytalanságban fosást próbálnám ki.
:D
9/9 anonim válasza:
igen,ez nagyon beteges,fordulj orvoshoz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!