Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne menjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne menjek el olyan hamar az ágyban?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka hogy hamar elélvezek az ágyban? Van ötletetek hogy ezt meghosszabítsam? Vagy egy második menetre is képes legyek?
2011. júl. 19. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nőjj fel,oszt minden rendben lesz!
2011. júl. 19. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:

verd többször a farkad. És azok a faszverések húzódjanak el fél órákig. Mit tudom én hetente 4x kivered, és mindig 30 percig kb.

Ezt tudom ajánlani.

2011. júl. 19. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Verd ki előtte ha van rá alkalmad,ne közvetlen előtte hanem azért egy jó pár órával előtte!Én régen azt csináltam,de már nem kell mert megtanultam kontrolálni!
2011. júl. 19. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Ja és az önkielégítés tökéletes arra hogy gyakorold a vissza tartását!

Első meg egy hülye segg,semmi köze ahhoz hogy ki mennyi idős,sokan küzködnek ilyen gondokkal!

De aki fiatal korában ismerkedett magával,annak nincsenek ilyen gondjai!

2011. júl. 19. 19:00
 5/13 anonim válasza:
kèsleltetö krémel probáltad?
2011. júl. 19. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Gondolj,valami másra közben,sokszor kevés ideig.

Pl matek dolgozat,vagy ami nagyon unszimpatikus dolog.

Amikor már 99%nál vagy,majdnem elmensz akkor álljatok le,várjatok 3-4-5 percig,ismét hamar 99%nél leszel,és ezt egymás után 4-5ször ismételjétek meg.

Magyarul kiakadsz.

Néha ez segít.

Gyakorolj.Csak ügyesen;)

CSAK

2011. júl. 19. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha már érzed, hogy közeledsz, magadban kezdd el szavalni a Himnuszt vagy a Szózatot, esetleg Aranytól a Wales-i bárdokat, netán Kölcseytől a "Huszt"-ot! :)

Nekem működik. Vagy csak gondolj szőrös szájú apácákra...

2011. júl. 19. 23:05
 8/13 anonim ***** válasza:
van érzástelenítős gumi. alaposan el lehet vele húzni... 1x első bnőmnél ez volt csak, hát kipróbáltam, annyira durva volt, h úgy koncentráltam hogy állva maradjon... kb 2 órás aktus volt. Én spec soha többé ilyet.
2011. júl. 20. 15:30
 9/13 anonim válasza:
Szorozz 3 jegyű számokat egyjegyűvel, ha vágod a matekot akár 4jegyűt egy jegyűvel vagy 3jegyűt 2 jegyűvel. Amég kiszámolod teljesen elvonja a figyelmedet, tudom hogy hülyén hangzik de bevált.
2011. aug. 24. 14:37
 10/13 laller fules válasza:
77%
nezz kozben tv-t,vagy olvass konyvet.....
2011. aug. 24. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!