Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lebuktam. Most mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktam. Most mit tegyek? Hogy másszak ki belőle?

Figyelt kérdés

Pelenka kedvelő tini vagyok, és eddig sosem buktam le, de tegnap délután az apám keresett valami iratot, és azt hitte kidobta anyám anyja, azért átnézte a kukát is, és hallottam az ablakom alatt ahogy felkiált, hogy ki dobta ezeket a pelenkákat a szemetesbe? ki használ ilyet? És ma reggel mikor elment, azt mondta, ma este beszélni akar velem:S mit mondjak? nagyon félek. nem akarom hogy megtudja. nagyon szégyenlem. nyolcig van időm kitalálni.

F

2011. júl. 19. 18:46
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
csinálj neki szilvásbuktát
2011. júl. 19. 18:47
 2/32 skarma ***** válasza:
100%

Pelenka kedvelő?? Ez mégis mit takar?

Sose hallottam még ilyenről.

2011. júl. 19. 18:48
 3/32 Setis ***** válasza:
100%

Őőőő. Ez érdekes. Mindegy.

Szóval. Ha valaki előtt nem kell szégyenkezned akkor azok a szüleid. Nem tudom miért hordod, számomra érthetetlen. De ha elmagyarázod nekik, biztos megértik. A szülők hajlamosak aggódni, de nem hiszem, hogy bármi bajod származhatna belőle. Nyugodj meg, és légy őszinte.

2011. júl. 19. 18:48
 4/32 anonim ***** válasza:
80%

LoL...

Szerintem mondd neki, hogy éppen bepelenkáztad a nődet, mert pelenkakedvelő...

2011. júl. 19. 18:49
 5/32 mimano ***** válasza:
33%
Szerintem meg igen is szégyeld amit tettél. Mond el az igazat.
2011. júl. 19. 18:49
 6/32 A kérdező kommentje:
tudom hogy fontos az őszinteség, de ezt nagyon szégyenlem, és nem akarom hogy másként gondoljanak rám ezután:S
2011. júl. 19. 18:50
 7/32 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer úgyis kiderül. De ez ááá mekkora lol:DDD
2011. júl. 19. 18:52
 8/32 A kérdező kommentje:
örülök hogy jól mulatsz, csak nekem nem esik jól.... remélem nem akarnak egy urológushoz elvinni:S mit mondjak?
2011. júl. 19. 18:53
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
pschihológushoz fognak elvinni, hogy előbb tanultál meg írni, mintsem szobatiszta lennél, és rád is fér
2011. júl. 19. 18:55
 10/32 A kérdező kommentje:
de ha nem akarok menni, nem tudnak kényszeríteni, nem?
2011. júl. 19. 18:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!