Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktam. Most mit tegyek? Hogy másszak ki belőle?
Pelenka kedvelő tini vagyok, és eddig sosem buktam le, de tegnap délután az apám keresett valami iratot, és azt hitte kidobta anyám anyja, azért átnézte a kukát is, és hallottam az ablakom alatt ahogy felkiált, hogy ki dobta ezeket a pelenkákat a szemetesbe? ki használ ilyet? És ma reggel mikor elment, azt mondta, ma este beszélni akar velem:S mit mondjak? nagyon félek. nem akarom hogy megtudja. nagyon szégyenlem. nyolcig van időm kitalálni.
F
Pelenka kedvelő?? Ez mégis mit takar?
Sose hallottam még ilyenről.
Őőőő. Ez érdekes. Mindegy.
Szóval. Ha valaki előtt nem kell szégyenkezned akkor azok a szüleid. Nem tudom miért hordod, számomra érthetetlen. De ha elmagyarázod nekik, biztos megértik. A szülők hajlamosak aggódni, de nem hiszem, hogy bármi bajod származhatna belőle. Nyugodj meg, és légy őszinte.
LoL...
Szerintem mondd neki, hogy éppen bepelenkáztad a nődet, mert pelenkakedvelő...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!