Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy szeretitek felizgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy szeretitek felizgatni a párotokat? Van be vállt módszer?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 18:26
 1/10 Moszuke ***** válasza:
100%

csók, simi, ölelés, nyakcsók, tipi-tapi, fülbasztatás, testcsók.

közben "kívánlak" tekintet és nagy sóhajtások. (ezeket megjátszani ne is próbáld ha nem jön magától)

2011. júl. 19. 18:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
egy anál intruderrel szoktam felizgatni, meg is van a kellő hatás
2011. júl. 19. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Drágám, én elhúzok sörözni!
2011. júl. 19. 18:29
 4/10 A kérdező kommentje:
ez poén volt....L
2011. júl. 19. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Moszuke hogy érted azt, hogy fülbasztatás?
2011. júl. 19. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:

100-féle képen.

Nincs.

2011. júl. 19. 20:29
 7/10 Moszuke ***** válasza:

a párom gumicukornak nevezte el.

puszilás, bele"lehelés"(na de csakis vágyakozóan), harapdálás, nyelv beledugása, pofa hozzá "simulás". (igen ha fülzsíros és téged zavar akkor ez kicsit gáz:D)

nemtom na.. vmi ilyesmit képzelj el

2011. júl. 19. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jobb napokon én úgy szoktam csinálni, hogy kikötözöm a drágát, egy székhez csak úgy lazán a móka kedvéért, majd ruha nélkül besasszézom a szoba közepére félretolom a dohányzó asztalkát, és kegyetlen fingharsonákkal övezve egy olyan habos fospogácsát teszek le az új szőnyegre, mint egy hasmenős pelikán. Itt már hangot szokott adni az izgalmainak, de hogy fokozzam, belemerítem a lábam (szeretem érezni milyen finom meleg) és úgy a frissen festett falnak küldöm, hogy beteríti a sarokban ácsorgó fikuszig (a virágra gondoltam, beteg aki mást feltételezett). Ilyenkor már üvölt az izgalmaktól, és a tuti amitől még a könnye is kicsordul és totál elönti a pír, fogom és a lábam az új fehér függönybe törlöm.

ezek után a fogával rágja ki magát a kötelékeiből annyira fel lett húzva.

Próbáld ki. Kicsit költséges a helyreállítás ezek után, de megéri, mert ilyen izgalmakat nem sűrűn fog átélni.

2011. júl. 19. 23:19
 9/10 anonim válasza:
utolsó nagyon ott van ;) :D
2011. júl. 21. 08:05
 10/10 Corre válasza:
Azt mondom neki telefonáltak hogy meghalt az anyja. Ettől a Szívrohamig felizgul.
2011. júl. 22. 01:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!