Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy szeretitek felizgatni a párotokat? Van be vállt módszer?
csók, simi, ölelés, nyakcsók, tipi-tapi, fülbasztatás, testcsók.
közben "kívánlak" tekintet és nagy sóhajtások. (ezeket megjátszani ne is próbáld ha nem jön magától)
a párom gumicukornak nevezte el.
puszilás, bele"lehelés"(na de csakis vágyakozóan), harapdálás, nyelv beledugása, pofa hozzá "simulás". (igen ha fülzsíros és téged zavar akkor ez kicsit gáz:D)
nemtom na.. vmi ilyesmit képzelj el
Jobb napokon én úgy szoktam csinálni, hogy kikötözöm a drágát, egy székhez csak úgy lazán a móka kedvéért, majd ruha nélkül besasszézom a szoba közepére félretolom a dohányzó asztalkát, és kegyetlen fingharsonákkal övezve egy olyan habos fospogácsát teszek le az új szőnyegre, mint egy hasmenős pelikán. Itt már hangot szokott adni az izgalmainak, de hogy fokozzam, belemerítem a lábam (szeretem érezni milyen finom meleg) és úgy a frissen festett falnak küldöm, hogy beteríti a sarokban ácsorgó fikuszig (a virágra gondoltam, beteg aki mást feltételezett). Ilyenkor már üvölt az izgalmaktól, és a tuti amitől még a könnye is kicsordul és totál elönti a pír, fogom és a lábam az új fehér függönybe törlöm.
ezek után a fogával rágja ki magát a kötelékeiből annyira fel lett húzva.
Próbáld ki. Kicsit költséges a helyreállítás ezek után, de megéri, mert ilyen izgalmakat nem sűrűn fog átélni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!