Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Lehet hajlam vagy mi ez?
A múltkor láttam egy videót, amiben 2 srác megerőszakol egy másikat. Az a vicc, hogy tetszett. Mitől lehet ez?
Természetesen a film csak kamu volt, ez látszott rajta de akkor is....A bunkó beszólásokat nem kérném. Tényleg normálisan kérdezem.
Hát,
1.:lehet hogy buzerátor vagy és azért volt ez
2.:lehet hogy nagyon utálod a buzerátorokat és azért tetszett a videó,mert láthattál szenvedni egy köcsögöt(remélem ez a valós ok)
3.:izgulsz a megerőszakolásra,mind1,hogy fiút vagy lányt....
én is élvezem áll rá a dákesz
98/f
"hatalmi izé"
"IQ light"
Nem annyira vicces az,hogy tetszett ez mellékes...
1.hány éves vagy?
2.hmhm ez akkor tetszett mikor éppen "csináltad" vagy csak úgy a mindennapokban?(utóbbi fura elkezdesz nézni egy ilyet és jókat kacarászol rajta)
3.nem esetleg?
4.amég te nem csinálod addig nincs probléma nem vagy meleg sem sz*dista sem m*zoista sem nem is tudom miaz amikor ezt csinálják "iylen b*zis undorító valami"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!