Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzesség elvesztése előtt hány hónapig kell ujjazni, milyen gyakran? Kell egyáltalán?
de a kérdés az volt hogy MEDDIG
nem az hogy megfelelő állítmányt használok-e
Előző válaszokon jót röhögtem:D:D LOL
De hogy valaki komolyan is vegyen:) Nem kötelező,de valószínű jobban teszitek ha szépen folyamatosan haladtok,először csak petting legyen (itt egyértelmű h van ujjazás is) aztán jöhet a szex..az h mennyi ideig,ez attól függ h milyen sűrűn találkoztok,akkor mennyi időt foglalkoztok egymással,na meg h mennyire kívánjátok egymást a párotokkal:)
Menj a francban, szívi.
Nagyokat röhögtem.
Szerinted amikor az ősember lecsapta a baltával az ősasszonyt, hogy magáévá tegye, akkor amikor a csaj magához az ősember oda rakta a csajt maszturbálni?
És bevált a módszere, mert nem halt ki az emberiség.
"Szerinted amikor az ősember lecsapta a baltával az ősasszonyt, hogy magáévá tegye, akkor amikor a csaj magához az ősember oda rakta a csajt maszturbálni?"
Ennek a mondatnak nincs értelme. Legalább 1 szó hiányzik. Tanulj meg fogalmazni.
Dínomdánom, szerintem 2 db kérdést tettem fel. 2 kérdőjel van, ezért 2 kérdés.
Szerintem a hülye nem én vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!