Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szüzesség elvesztése előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség elvesztése előtt hány hónapig kell ujjazni, milyen gyakran? Kell egyáltalán?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
"kell"eni nem "kell",csak javallott,főleg akkor ha nagyon szűk a lány,mert akkor nem lehet egből egy farokkal kezdeni,előtte kicsit be kell "járatni",hogy hülyén fejezzem ki magam...
2011. júl. 19. 18:06
 2/9 A kérdező kommentje:

de a kérdés az volt hogy MEDDIG

nem az hogy megfelelő állítmányt használok-e

2011. júl. 19. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
45 nap 53 perc és 2 másodpercig kell, igen...ha jók a számításaim. nem tök mind1?!?!
2011. júl. 19. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként is az is kérdésed volt, hogy "Kell egyáltalán?" És az első válaszadó erre adott választ. Te meg leugatod a fejét.
2011. júl. 19. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
XD.
2011. júl. 19. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző válaszokon jót röhögtem:D:D LOL

De hogy valaki komolyan is vegyen:) Nem kötelező,de valószínű jobban teszitek ha szépen folyamatosan haladtok,először csak petting legyen (itt egyértelmű h van ujjazás is) aztán jöhet a szex..az h mennyi ideig,ez attól függ h milyen sűrűn találkoztok,akkor mennyi időt foglalkoztok egymással,na meg h mennyire kívánjátok egymást a párotokkal:)

2011. júl. 19. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

Menj a francban, szívi.

Nagyokat röhögtem.

Szerinted amikor az ősember lecsapta a baltával az ősasszonyt, hogy magáévá tegye, akkor amikor a csaj magához az ősember oda rakta a csajt maszturbálni?

És bevált a módszere, mert nem halt ki az emberiség.

2011. júl. 19. 20:34
 8/9 A kérdező kommentje:

"Szerinted amikor az ősember lecsapta a baltával az ősasszonyt, hogy magáévá tegye, akkor amikor a csaj magához az ősember oda rakta a csajt maszturbálni?"

Ennek a mondatnak nincs értelme. Legalább 1 szó hiányzik. Tanulj meg fogalmazni.

Dínomdánom, szerintem 2 db kérdést tettem fel. 2 kérdőjel van, ezért 2 kérdés.

Szerintem a hülye nem én vagyok.

2011. júl. 19. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem de.
2011. júl. 19. 21:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!