Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiú aki valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú aki valóban volt már másik sráccal? Ha igen, mesélne arról hogy milyen is volt ez? Teljesen más mint lánnyal? Hogy döntöttétek el, ki legyen a köcsög?

Figyelt kérdés
Kérlek csak komolyak, a témában érintettek írjanak.
2011. júl. 19. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:

OFF

úgy is szétfogják trollkodni a kérdést, hogy mekkora egy buza vagy stb...

2011. júl. 19. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljesen más.
2011. júl. 19. 17:01
 3/8 A kérdező kommentje:
de leírod milyen volt?
2011. júl. 19. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Én csak hokiztam másik sráccal/okkal nagyon jó ahogy látod ahogy élvezi hogy te kézzel húzogatod a tökét meg élvezed ahogy ő is neked! De a legjobb amikor látod ahogy el élvezik!! 14f
2011. júl. 19. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ide nem.
2011. júl. 19. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fluor már megmondta összeállnak mint két kicsi legó. Az egyik a domináns a másik meg a nőiesebb aki inkább azt szereti ha hozzá csatlakoznak hátulról.
2011. júl. 19. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam néhányszor sráccal, viszont lánnyal még nem. Az, hogy ki a passzív fél (nem "köcsög"), vagy a helyzet adja, vagy előre tisztázásra kerül, hogy ki mit szeret. Ha előbbi történik, akkor általában a határozottabb, kezdeményezőbb srác lesz az aktív. Nem tudok erről mást írni, én élvezem mindenhogy. Talán az anál fájt egy kicsit először, de hozzá lehet szokni.

24/F

2011. júl. 19. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem így lehet eldönteni,egy fiú,ha meleg,akkor neki ugyan olyan,mint egy egy heteronak egy csajjal.És ez alapból megvan határozva,vannak aktívak,passzívak,és az unik.
2011. júl. 20. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!