Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érintésekkel lehet beindítani titeket?
Nem kell ahhoz érintés! Csak ne legyél buta, idétlen óvodás, aki olyan dagadt, mintha megevett volna egy nyergesvontatót...
2011. júl. 19. 16:42
ahogy az előttem lévő írta. Amúgy meg akármilyen érintéssel, ha jó csaj vagy
2011. júl. 19. 16:44
hm. ha körmöddel "csikized" a nyakát, hátát, esetleg hasát oldalát akkor azzal is be lehet, de ha puszilgatod a nyakát, vállát, ölelés közben azzal (engem kegyetlenül) is be tudod szerintem. sok sikert.
2011. júl. 19. 16:44
Nekem a tarkóm érzékeny, egy finom női kéz odatéved és megbizsergeti azonnal szétcsúszok ...
2011. júl. 19. 17:03
mondjuk az igaz hogy nem ilyeneket kérdezel, de egy ilyen érintéssel nagyon be lehet: a csaj a tüzes ajkát a makkomhoz érinti és a legvégét a nyelve hegyével elkezdi birizgálni. Na ha ezzel nem sikerül beindítani a csávót, akkor vagy b*zi vagy impotens vagy mindkettő
2011. júl. 19. 17:07
6/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket, már csak azt kéne kitalálni, hogy fogdossam a nyakát barátilag.. :D
Hátulról odamész és nyakonvágod egy szívlapáttal ...
De most komolyan: szórakozó hely, beszélgetés nagyot nevetsz egy viccen, közben rádőlsz, átfogod és végigcirógatod, vagy egy meghittebb pillanatban egyszerűen mögé állsz és egy gyors mozdulattal végig bizsergeted és már lépsz is tovább, stb.
2011. júl. 19. 17:40
Az én párom azt szereti, ha az ujjam hegyével simogatom a mellkasát vagy a hátát. Amúgy lehet hülyeség, de szerintem megkérheted, hogy masszírozzon meg, utána pedig "hálából" te is őt. Akkor aztán simogathatod a hátát, miegyebet, és észrevétlenül kitapasztalhatod, mi tetszik neki. :)
2011. júl. 19. 17:59
Engem az indít be, ha egy csaj rálép a hasamra, vagy a lábaival játszik, ölembe teszi, stb., stb.
2011. júl. 20. 08:30
Csinálj valami áltörténetet...
Pl képzeld tegnap lúdbőröztem, és olyan jól esett..
Te szoktál olyat, ilyet érezni, hogy....
Mindegy mit válaszol, mond neki, hogy várj kipróbálok valamit, ez jó neked...
És akkor a körmöddel gyengéden megsimized a tarkóját. nekem az is jól szokott esni, ha beletúrnak a tarkómnála hajamba. De a nyak felett hátul egész afejtetőig is jó érzés, ha körömmel gyengéden cirógatnak.
Ez egy álközeledés, de legalább mégsem teljesen direktben kell csinálnod.
Én így csinálnám. :-)
2011. júl. 21. 10:25