Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó így kategorizálni a női nemet?
Figyelt kérdés
demost komolyan, ezeken a "lájkolós" idézetes oldalakon miért úgy állítják be a nőket, mint akiknek cipőkből meg hajviseletből áll az érdeklődési körük?? meg csicskáztatjuk a pasikat, meg mindenben nekünk van igazunk és imádunk veszekedni, főzni persze soha..... gondolkodtam, de (szerencsére) egy olyan csajt sem ismerek, akire ezeknek legalább a fele igaz lenne. nem tudom miért kell ezt a sablont táplálni a másik nem agyába.. a Nő szóról pedig lassan már csak a dugás meg a fent említettek jutnak eszükbe:/2011. júl. 19. 16:28
1/3 Smartguy86 

válasza:

Mert ezeket a lájkolós hülyeségeket 13-15 éves buta, gyerekes, sértett, lázadó tinédzserek írják, akik azt hiszik, hogy k.urvára értenek már az élethez. Egészen addig van ez így, amíg nem szembesülnek vele, hogy bennük van a hiba... Onnantól aztán már mindegy.
2/3 anonim válasza:
Hát én az ellenkező nemhez tartozok és engem ezek hidegen hagynak, és egyáltalán nem gondolom ezt a nőkről :)
3/3 anonim 

válasza:

ezt csak az éretlen gyerekek találják ki.L19
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!