Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, de kívánom a szexet, most mit csináljak?
Lassan egy hónapja járok a barátommal,már kezdett szóba jönni a szex,ő már nem szűz,de én félek. Nagyon gyengéd és figyelmes,szóval ezzel semmi gond nincs,de nem tudom,valamitől félek.
16L (Lassan 17)

ha nagyon félsz még tőle akkor várjatok még.
gondold át,hogy mégis mi az amitől félsz,beszéld meg a barátoddal is nekem ez sokat segített.

Egy hónap?
Maradjatok még a sétálgatásnál a parkban. Majd egy évesen. Addigra benned is tisztázódni fog, nem fogod-e megbánni.

én egy hónap után vesztettem el, azutáni pasinál is egy hónap volt a várakozási idő. Az tény, hogy nehéz úgy várni, hogy Te is akarod. Szerintem még egy kis petting és jön, aminek jönnie kell ;)
Azt azért gondold át, hogy a fájdalomtól félsz, vagy nem ő az igazi vagy kudarctól vagy...Egyébként sráccal beszéld meg az aggodalmaidat, ha nem hallgat meg, felejtsd el!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!