Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszertől lekókad. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nem bírom az óvszert valamiért és lankadt állapotba kerülök tőle. Ezzel eddig nem is volt probléma, komoly barátnőm volt és fogamzásgátlót szedett. Viszont szakítottunk és azóta (2 hónapja) nem voltam nővel, mert gumi nélkül nem merek kalandokba bonyolódni, gumival meg nem jön össze. Mi tévő legyek?2011. júl. 19. 14:48
1/8 anonim 

válasza:

Vidítsd fel, hátha nem fogja lógatni az orrát.
2/8 napietus 

válasza:

lehet, hogy nem jó méretű gumival próbálkozol. próbáld meg megszokni, mert a betegségktől semmi más nem véd meg!
4/8 anonim 

válasza:

A gyógyszertárban vegyél megfelelő méretet, mert a multis csomagok mindig kicsiket adnak, max 15-16 centis farokra.
5/8 A kérdező kommentje:
14 cm a méretem. Szóval nem a méret a probléma.
2011. júl. 19. 15:02
6/8 anonim 

válasza:

Nekem is ez volt régebben. Nekem az segített, hogy két-három alkalommal feltettem óvszert és úgy maszturbáltam. 18/F
7/8 anonim 

válasza:

amit az utolsó mondd, az jó tipp. plussz az emberek nagy százaléka rosszul teszi fel az óvszert, és közben kiszorítja a bréből a vért. :D hát ezt próbáld elkerülni. húzd szét a gumit az ujjaddal, és óvatosan tedd rá, ne úgy ahogy eddig, de ezt így szóban nem lehet elmagyarázni. :D sok sikert.
18L
8/8 anonim 

válasza:

Nem a gumival van a gond, hanem a fejeddel. Mivel rágörcsölsz arra, hogy gumiban le fog lankadni, ezért amikor arra kerül sor, hogy felhúzd, tényleg le is lankad. Ezt fejben kell elrendezned először, mert egy régi rossz tapasztalatod hat ki most rád. Vannak, akik annyira rágörcsölnek az első együttlétre egy nővel, hogy nem képesek keményedni, ez is ennek egy formája.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!