Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Működhet valaha is ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet valaha is ez a szöveg egy csajnál?

Figyelt kérdés

A Community-ben (Balfékek) 7. részéből van nem én találtam ki :D

"Kérlek, feküdj le velem!

Kérlek!

Szépen kérlek!

Olyan magányos vagyok!

Nagyon régóta nem feküdtem le senkivel,

és te olyan gyönyörű vagy!

Kérlek, szeretkezz velem szívességből!"

mellesleg van is egy csaj már sokat dumáltunk a szexről de még nem volt semmi. Bevessem nála ezt a szöveget? :D

2011. júl. 19. 14:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
elég szánalmasnak hangzik, de biztos van, akinél beválik, főleg ha elég vonzó vagy, vagy nagyon jóban vagytok és nála is hasonló a téma a szexszel 16/l
2011. júl. 19. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez szánalmas. Inkább csak simán mond meg neki, hogy nagyon vonzódsz hozzá és szeretnél vele szeretkezni. Ezzel több esélyed van mitn azzal a könyörgős szöveggel szerintem.
 3/15 anonim ***** válasza:
-.-" remélem nem gondoltad komolyan
 4/15 napietus ***** válasza:
nagyon szánalmas, remélm csak viccelsz :S
2011. júl. 19. 14:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Apám...ilyen dumával még azt a kevés renomédat is elvesztenéd,ha egyáltalán lenne...:D
2011. júl. 19. 14:49
 6/15 A kérdező kommentje:
mondom nem én találtam ki :D a soriban elég hihető szituban hangzott el ez :P de persze ilyet azé nem mondanék csak kíváncsi voltam ki hogy áll hozzá :P
 7/15 anonim ***** válasza:
én egy jót röhögnék aztán otthagynálak :D
 8/15 napietus ***** válasza:
kb. én is ezt tenném. vissza se néznék :D
2011. júl. 19. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
tiszta szánalom
2011. júl. 19. 15:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Én elgondolkodnék rajta.............

..

...

, hogy képen röhögjek-e egy ilyen elkeseredett pancsert, vagy azzal csak még mélyebbre taszítanám, ezért inkább tartsak ki a legközelebbi sarokig! XD XD

SOHA, SENKI NE MERJE ELSÜTNI EZT A POÉNT, HA AKARJA MÉG VALAHA IS FÉRFINAK ÉREZNI MAGÁT!!!!

2011. júl. 19. 15:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!