Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Nagyon szeretném, hogy a pasim kezdeményezzen, de nem birok addig várni, mindig letámadom. Hogy tudnám magam visszafogni?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyok arra, hogy egyszer a párom kezdeményezzen, de az a baj, hogy ahogy meglátom és kettesbe vagyunk, nem birom kivárni, hogy ő kezdeményezzen. Ő az első pasim, több mint egy éve vagyunk együtt, 17 vagyok, ő 25.
2011. júl. 19. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindig ilyen csajról álmodoztam. Nincs véletlenül egy lánytestvéred? Imádok amúgy kényeztetni :-)
2011. júl. 19. 14:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Nincs tesóm egyke vagyok.

És a pasim is azt mondja, hogy ő legszerencsésebb pasi a világon.

De engem már zavar, hogy ennyire rávagyok gerjedve, mert az utóbbi időbe tényleg mindig én kezdeményezek, ő meg gondolom tudja, hogy úgyse birom sokáig, ha kettesbe vagyunk.

2011. júl. 19. 14:41
 3/7 anonim válasza:

Próbáltál már olyan szereket használni, amik csökkentik a szexuális vágyat?

Figyelj, adok egy tippet. Ne a magad vágyát csillapítsd, az övét növeld. Sok féle módon megteheted ezt, természetes úton is. Vegyél fel lenge öltözetet, izgasd fizikai kontaktus nélkül. Esetleg csempéssz ginzenget vagy hasonlót az italába/ételébe, az növeli a szexuális vágyat.

Én tuti nem bírnám sokáig :)

16/F

2011. júl. 19. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha csak megölel már attól beindulok. Főleg ha elkezd tapizni, és neki ez nagyon tetszik. Nekem anniyra nem, hogy mindig én támadom le előbb.
2011. júl. 19. 14:50
 5/7 A kérdező kommentje:

A legnébb rucit már próbáltam, de akkor is ő tovább bírta kezdeményezés nélkül.

Az a baj, vagyis nem baj, azt mondta hogy nem szeretné, hogy csak a szexről szólna a kapcsolatunk. (Minden nap talákozunk, és az esetek 95%ba szeretkezünk is)

2011. júl. 19. 14:53
 6/7 anonim válasza:
Tán zavarja hogy ennyire kívánod őt? x) ha fordítva lenne azt mondanám hogy oké. de igy?xd A pasik mind egyformák...megvárják mig te kezdeményezel :S Legalábbis jó pár hónap után valahogy ez a kezdeményezős dolog ugy ismeretlenné válik számukra és ugy kell valahogy felhívni ránk a figyelmet hogy héé itt vagyok csinálj már velem valamit! x) Nemlehet mittenni... lehet mindig törnünk kell valamin a fejünket hogy feltüzeljük őket, ha másképp nemmegy. A pasik ugyse fognak tartósan megváltozni.Sajna
2011. júl. 19. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
ne gondolj a szexre, ha ráindulsz, kezd el valami másról beszélni.. a szemébe nézz, vegyél mély levegőket.. lehet, hogy tényleg nem kéne minden alkalommal szexelni, és akkor már ő sem bírná tovább, muszáj lenne kezdeményezni
2011. júl. 19. 16:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!