Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesen volt először orgazmusotok?

14 évesen egy talicska majommal XDXD
Ez milyen kérdés?

de komolyan, hogy elégítitek ki önmagatokat lányok?
Nekem saját magamtól még soha nem volt orgazmusom... :S

nekem 13 évesen,csiklói,magamnak :D pasitól nem volt, 14,5 körül volt egy olyan "majdnem"
17L

5 évesen volt csiklói orgazmusom. Óvodában. Szünetben nem mentünk le az udvarra. Elbújtunk és fent tudtunk maradni. 2 fiú megmutatta a kukiját ha megmutatom a puncimat. Az egyik adott rá egy puszit. Nekem tökre tetszett, kértem adjon még. Aztán valahogy elkezdte nyalogatni a másik meg kerekedő szemekkel bámulta, nekem meg egyre csiklandósabb érzés volt, és nagyjából akkor életemben először egy fiú nyelvétől elélveztem. Igaz akkor még gőzöm sem volt róla, de azután rendszeresen simogattam magam és elképzeltem ahogy a nyelvével nyalogat.
Hüvelyi orgazmusom meg nem sokkal később olyan 7 évesen lehetett. Érdekelt a testem kíváncsi voltam és benyúltam egyszer. Bár akkor a csiklómmal is játszottam meg bent simogattam magam amennyire a szűzhártyám engedte. Szóval 100%-ig csak csiklói orgazmusom akkor nem volt. Az később volt szex közben, ha szigorúan vesszük.

csiklói 15
hüvelyi 16
mind a kettő pasival.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!