Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy szinte mindegyik suliba van legalább 3-4 leszbi tanár, akik még kacérkodnak is azokkal a diákcsajokkal akik bejönnek nekik?
Figyelt kérdés
gondolom vki épp azért választja ezt a szakmát,mert nem lesz v nem akar gyereket és így kompenzálja vmilyen szinten. minden éveben újabb és újabb tanulók jelennek meg és a mai fiatalok elég érettek már és csinosak,szal nem olyan szakmát kellett vna inkább választania,hol biztos nincs ennyi kísértés? de hogy lehet az,hogy pl középsuliban akár kb 19év korkülönbséggel is bepróbálkozik egy tanár a diákjánál,és nem egyszeri alkalommal,hanem más-más diákoknál is akik szintén szimpatikusak?2011. júl. 19. 14:24
1/4 anonim 

válasza:

Te ezeket végülis honnan a fenéböl veszed? Szerintem nagyon unatkozol és még hülye is vagy.
Ez elég nagy baromság, hogy minden suliban van 3-4... és eléggé kétlem, hogy egy normális tanár kikezdene egy diákkal, föleg nö lánnyal.
2/4 anonim 

válasza:

a férfiak is ugyanúgy bepróbálkoznak, nem kell a leszbikre fogni az egészet. egyébként nekem sosem volt leszbi tanárom (vagy legalábbis jól titkolta, de akkor ez megint ellentmond a te állításodnak), az öcsém iskolájában van egy, aki szintén titkolja, én is csak véletlen tudok róla, az iskolájában senki más. bár lehet, hogy ez csak felénk nem divat, ki tudja...
3/4 anonim 

válasza:

Ezt az eget verő baromságot honnan vetted? Gondolom nem reprezentatív a felmérés amiből levontad a következtetést.
Egyébként meg egy nő nem fog egy diáklánynál bepróbálkozni, mert az állásával, sőt a hivatásával játszik (onnantól sehova nem veszik majd fel) ha bukta van, manapság ezt nem vállalja be senki (csak pár beteg elme esetleg).
Leszbiknek is megvannak a megfelelő fórumok ismerkedésre egyébként.
4/4 anonim 

válasza:

Bár a mi iskolánkban is van 2 leszbi tanár (az egyik tanít is engem és állandóan a lányok mellét nézi:D) mégse kéne általánosítanod. Szerintem a tanárok között sincs több homoszexuális, mint más foglalkozásoknál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!