Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy fura szokásom. Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fura szokásom. Ha esetleg elmegyek valahova minden indulás előtt megmosom a farkam. Ez így van minden sex előtt is. Már szinte a mániámmá vált h megmossam. Ez baj lehet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
:D nem. Inkább legyél tiszta mindig.. :D
2011. júl. 19. 13:02
 2/14 GaBiii17 ***** válasza:
76%
ez azt jelenti, hogy terhes vagy :/
2011. júl. 19. 13:06
 3/14 anonim ***** válasza:
ez nem rossz szokás a fő hogy tiszta légy
2011. júl. 19. 13:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Bajnak biztos nem baj, lehet kicsit fura, de inkább, mint hogy büdös meg dzsuvás legyen:)
2011. júl. 19. 13:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, adsz a higiéniára. De ne felejtsd el akkor is megmosni, ha megérkezel:)
2011. júl. 19. 13:08
 6/14 A kérdező kommentje:
okés :D :D :D
2011. júl. 19. 13:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
igen, el fog fogyni egy idő után
2011. júl. 19. 13:30
 8/14 anonim ***** válasza:

nyugi !!!! =) És ne foglalkozz az értelmetlen válaszokkal !!!! =) Én is ugyan így vagyok vele , ha elmegyek valahova akkor én is megmosom =) pl .: tegnap is letusoltam a busz indulás előtt fél órával aztán mikor már busz indulás volt az előtt pár perccel bementem a fürdőbe és megmostam hehe

Fura szokásunk van , de nem árt !!!! =)

2011. júl. 19. 14:15
 9/14 A kérdező kommentje:
jólvan :) köszönöm a válaszokat! nem bírnám elviselni ha egy nap többször nem tudnám megmosni
2011. júl. 19. 14:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazából szexualitáshoz kapcsolódó kérdés, bár van egy ilyen aspektusa is. Ez igazából kényszeres viselkedés, változatos pszichológiai okai lehetnek. Ha gondolod, menj vele pszichiáterhez, de amíg nem megy el vele túl sok időd (egyszer olvastam, hogy kb. napi 1 óránál többet tölteni kényszeres cselekedetekkel az a szint, amivel már ajánlott orvoshoz fordulni), és nem korlátoz a normál életviteledben, addig igazából nem gáz. És ahogy fentebb is mondták, szex közben jó dolog a tiszta fütyi :)
2011. júl. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!