Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert van ez? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
mar 1/5 eve nem voltam senkivel..most elmult 1 honapja h baratom van..mar nagyon kivanjuk egymast..de felek nagyon..olyan mintha ujra szuz lennek(tudom nevetseges)..nem tudom mit tegyek..nem tudok lazitani..felek h nem felelnek meg neki:)segitsetek
2011. júl. 19. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, ez egyáltalán nem nevetséges ^^

Lényeg, hogy ne görcsölj ezen, lazíts, különben rossz lesz. Már egyszer túlestél rajta, akkor most is sikerülni fog :D

2011. júl. 19. 12:35
 2/6 anonim válasza:
Semmit se tegyél. majd jön magától. igaz az első rövid lesz de ha együtt vagytok akkor elnézi azt majd a következővel szépen kielégíted, vagy előtte simogasd meg rendesen h elélvezzen és akkor nem fog vele törődni.
2011. júl. 19. 12:36
 3/6 A kérdező kommentje:
de felek.hogy nem felelnek meg neki..nem vagytok tul tapasztalt es elegge gatlasos vagyok meg..
2011. júl. 19. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem vagy túl tapasztalt! Tapasztalatot csak gyakorlattal lehet szerezni. Ezzel nem azt mondom, h k.rvulj! Nem kell aggódni, minden új pasinál "félelmetes" kicsit az első de ha szeretitek egymást akkor nem lesz baj még akkor sem ha nem az lesz kapcsolatotok legjobb együttléte. Még egy világi rib@anc sem tudhatja, hogy melyik pasinak mi a jó. Ezt együtt fogjátok megtanulni, hogy a másiknak mi tetszik, mi nem és ez minden új kapcsolatodban így lesz. Persze vannak dolgok amiket úgymond tudni kell, vagy rutinosnak kell lenni bennük de a személyre szabott dolgokat úgyis partnerenként fogod újratanulni!
2011. júl. 19. 14:11
 5/6 anonim válasza:

2. voltam biztos meg fogsz neki felelni, ha meg nem akkor már régen rossz, nem érdemes vele akkor foglalkoznod.

De túl sokat se adj neki oda magadból így az elején gondolok popsiba, lenyeled meg ilyenekre. Szép lazán mint ahogy kell. csak lazulj és majd elkap a hév akkor ráérzel újból a dologra.

2011. júl. 19. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt mindenkinek..utolso lenyelni nem fogom miven en nem szeretem kenyeztetni a parom szajjal es hat popsiba sem lesz..:)
2011. júl. 20. 14:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!