Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előjáték nőknél?! Nektek mi vált eddig be a legjobban?
Figyelt kérdés
Helyzettől is függ de általában sok oda figyeléssel,csókolgatás,mell simogatás,has simogatás,puni cirógatása bugyin keresztül,combok csókolgatása aztán az ujjazás és nyalás,mire bedugod már tócsa van rendesen.Na most főként nőket kérdeznék de férfiak is írhatnak h ők milyen módszereket kedvelnek előjátéknak,ami még ezeknél is erősebb vágyfokozó!!!(tudom nem vagyunk egyformák,mindenkinek más jön be csak kíváncsi vagyok a többség mit tart igazán jónak)????2011. júl. 19. 12:11
11/11 anonim válasza:
Már pedig nagyon sok nőnek hosszas előjátékra van szüksége. Én is így vagyok vele.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!