Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? Mért nem izgulok rá a páromra? Eddig alig tudott levakarni magáról mert folyton sexelni akartam, most meg teljesen kialudt a tűz bennem.
Más gond is kell legyen ott, ha megalázottnak érzed magad.
Nálunk is vannak hullámok, hegyek és völgyek, de sosem érzem magam megalázottnak. Igen, fáj néha, ha elutasít. Kielégületlen is vagyok, van, hogy segítek magamon ilyenkor, van, hogy nem. Viszont nem érzem azt, hogy bántani akar ezzel a párom. Néha fáradt, máskor én vagyok az, megint máskor sietünk, ezért elmarad a reggeli szex.
Amit nagyon másnak látok, hogy Te olyan erős kifejezést használsz, mint a "folyton". Ezek nagyon rombolóak. (Soha, mindig, állandóan, folyton stb.) Mindig az itt és most számít. Ne menj úgy oda hozzá, hogy "Úgy is el fog utasítani!" Az is egy lehetőség, hogy nála van valami gond, amit nem tud megbeszélni Veled. Félelem, vagy más negatív dolog rágja Őt. Ezért húzódik vissza Tőled, és ez hat Rád is bénítóan, ezért érzed úgy, hogy benned nincs meg a tűz. Mert normális esetben egy együttlét, szeretkezés közös produkció. Akkor is, ha a férfi megdugja a nőt, vagy a nő leszopja férfit. Látszólag ezek olyan tevékenységek, ahol az egyik fél aktív, a másik inkább passzív. Én azt hiszem, ez csak látszat. Ha én, mint férfi egy szobában vagyok egy nővel, annyira leszek Férfi, amennyire Ő nő lesz.
Szerintem mindenképpen visszaszerezheted a vonzerődet, lehetsz nőies, ha akarsz. Az nem 100%, hogy erre Ő vevő lesz. Vagyis innen már inkább párkapcsolati válságként látom ezt, csak nem akarok ennyire előre szaladni.
Velem mondjuk mindig is működött a kommunikáció, ha a volt nőnek valami problémája volt meg lehetett beszélni velem. Próbálj összehozni egy gyerekmentes estét, amikor mindent bedobsz (harisnya vagy ami a párod izgat) és akkor visszatérhet a tűz. Nem feltétlenül kell megcsalásra gondolni, lehet csak rossz paszban van az utóbbi időben, munkaügyi gondok, amiről érthető hogy nem akar mesélni. Gyengeségként éljük meg mi férfiak, ha olyan gondunk van amit jelenleg nem tudunk megoldani és persze ezt nem reklámozzunk. Szóval szerintem, ha el tudod terelni a gondolatait a problémáiról akkor nyert ügyed van.
26F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!