Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg kannibalizmus a szopás?
Figyelt kérdés
Épp olvasgattam a neten, és találtam a face-en egy olyan oldalt, hogy a maszturbáció gyilkosság [link] és ott azt is írják, hogy a szopás kannibalizmus
Tudom, hogy viccnek szánták... de akkor is, lehet, hogy van benne valami... eddig is furcsának találtam lenyelni az ondót. Szerintetek?
ha leharapja a faszod na az sz*pás és kannibalizmus 1ben
2011. júl. 19. 11:43
2/13 anonim válasza:
semi kanibalizmus nincs benne! csak jót akarsz csinálni a barátodnak! ennyi:) mert ha az lenne akkor az is kannibalizmusnak számit hoogy ha kinyalnak?
2011. júl. 19. 11:45
3/13 anonim válasza:
igen, az óvszer meg gyilkosság...
2011. júl. 19. 11:45
4/13 anonim válasza:
Ennyi erővel a védekezés is gyilkosság,de csak a férfi részéről, hiszen a női maszturbáció nem befolyásol semmit,viszont kinek mi számít gyilkosságnak,mert az köztudott h. a spermákat mozgásba kell tartani,vagyis nem árt ha a fiú maszturbál,bár tény h. értékes spermiumokat veszít el vele.
2011. júl. 19. 11:47
5/13 anonim válasza:
A kannibalizmus abból áll, hogy embertársadat megeszed. Nem e megtermékenyítetlen hímivarsejtet, hanem a kifejlődött szervezetet. Az orális szexnek köze nincs a kannibalizmushoz (hacsak nem tényleg leharapják azt a bizonyos testrészt).
2011. júl. 19. 11:47
6/13 anonim válasza:
Öhm...a sperma nem hús és kannibálok húsevők mégpedig ember húsevők. Szóval ez nem kannibalizmus hanem inkább gyilkosság, mert gyerek lehetne de inkább nem. Nem nevezném kannibalizmusnak ezt.
2011. júl. 19. 11:48
7/13 anonim válasza:
ezt poénból írja.olvasd el az info részét,meg csillámfaszlámát...poén.
kis sejtek nem éreznek.és jobb mintha megszületne,aztán nem bírják eltartani..
2011. júl. 19. 11:48
8/13 anonim válasza:
B*romság. A hímivarsejtek nem számítanak élőlénynek, amíg nem egyesültek a női ivarsejtekkel, és jogilag még akkor sem, mert ugye egy ideig el lehet vetetni a gyereket. Egyébként a megtermékenyítés aktusa maga is egy véres tömegkatasztrófa, amit csak egyetlen utód él túl.
Van, aki megeszi a taknyát, ennyi erővel az is kannibalizmus. Vagy lenyalni a vért egy sebről.
2011. júl. 19. 11:58
9/13 anonim válasza:
Nem, a szopas nem kannibalizmus, viszont a kańnibalizmus szopas...
2011. júl. 19. 12:15
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam, bár még mindig odaképzelem azt a sok kis úszkáló izét az ondóban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!