Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki magyarázza el, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki magyarázza el, mit lehet "elrontani" a szexben?

Figyelt kérdés
Barátnőm feltett nekem akció után egy kérdést,hogy hány nővel voltam előtte és mikor mondtam, hogy 1, akkor azt a választ kaptam, hogy észrevette már az első alkalommal is meg most is. Ki akadtam, hogy mit csináltam rosszul, mert egy cseppet sem szerencsétlenkedtem. Írjatok példákat, hátha megtalálom az én hibámat is és javítok rajta. Leginkább azért akadtam, ki mert az ő állítása szerint egyszer volt pasival ő is előttem 3 éve, de akkor az mekkora profi volt vagy mi????:O
2011. júl. 19. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lyukat eltaláltad?
2011. júl. 19. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
biztos mindig rossz lyukba akartad dugni és csak te nem vetted észre
2011. júl. 19. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Elrontani sok mindent lehet. Azzal, hogy amit csinálsz, nem esik jól a partnerednek, vagy semleges számára.

Konkrét példa: mikor anno a kezdő barátom a puncimat kényeztette, olyan heves, és erőteljes, gyors mozdulatokkal csinálta, hogy azzal már szinte túlingerelet, túl erős volt, és nem esett jól. Ő a saját péniszével így bánt addig, ha masztizott, tehát neki ez nyilván jó volt, de a punci nem pénisz.

2011. júl. 19. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
beletört a kukser ?
2011. júl. 19. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd elég bunkó, már bocs. Reklamálni nem szex után kell, hanem meg kell tanulni közben kommunikálni, hogy ki mit szeretne. Teljesen fölösleges általános "hibákat" keresni, hiszen mindenki másképp szereti a szexet. Nem vagy gondolatolvasó, a barátnődnek kéne a kicsi szájával magyarul elmondani, hogy neki mi és hogyan esik jól. Intelligens, érzelmileg érett nő nem tipor bele a férfi önbecsülésébe, csak egy buta liba - és megintcsak bocs.

Szóval vagy megpróbálod megbeszélni ezt vele, vagy hagyod a fenébe a nőt. Ha szeret, akkor fölfogja a kis agyával, hogy a szexben össze kell hangolódni minden párnak és ahhoz kell a kommunikáció.

26/N

2011. júl. 19. 11:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát a barátnőd elég bunkó és tudatlan, hisz a mennyiség nem egyenértékű a minőséggel,bár tény h. a lányok szeretik a tapasztalt fiúkat.Én a magam nevében csak azért szeretm mert biztonságosabbnak érzem,de attól h. valaki 10 nővel volt még nem biztos h. jó a jelenlegi lánynak.Tényleg mindnekinek más a jó.A nők esetében legtöbbszőr az orális szexen bukhat el a dolgo,de ebben sem lehet álatlánosítani,mert ami az egyik fiúnak jó az nem biztos h.a következőnek is az lesz.
2011. júl. 19. 11:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Miből áll nálad a szex?

Az baromi kevés, ha megrakod, mint a fazekat.

Szeretkezés az már komolyabb:

- előjáték kézzel szájjal;

- NŐre is figyelni, hogy mi esik jól neki;

- a NŐ is kifejezheti, hogy mit szeret, párom mindig "igazgatja magát", hogy éppen hol jó neki;

stb.

43/F

2011. júl. 19. 11:52
 8/11 anonim válasza:
nem az annyával feküdtél le??
2011. júl. 19. 11:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Legközelebb szerzek GPS-t vagy puncimágnest a farkamba a tapasztalt fiúk full sötétben egyből betalálnak? Akkor rágyúrok, de ezen most kiakadok ha ez miatt nem tetszett neki...
2011. júl. 19. 12:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Azok után, hogy 2szer is elélvezett.......
2011. júl. 19. 12:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!