Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi okozhatta ezt a problémát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatta ezt a problémát?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok, lázam is van, fáj a torkom, gyengébb is vagyok mint szoktam lenni. Voltam dokinál felírt antibiotikumot ami ugye megintcsak gyengít rövid távon, meg már napok óta több lázcsillapítót is szedtem be. Na ez volt az előzmény.

Tegnap este átjött barátnőm....És mivel még fris skapcsi, használok gumit. Felis húztam és le is lankadt elég hamar. Nem éreztem se túlnagy szexuális igert és nem is tudott felizgatni rendesen.( nem sz*pott pl, illetve reggel kicsaptam már, de nálam napi 3-4 simán elmegy, ezért gondoltam h reggel rákészülök:D ) Szal el is maradt a szex. Én biztos vagyok benne hogy a gógyszerek miatt csökkent az "étvágyam" de ti mit gondoltok?

2011. júl. 19. 10:18
 1/7 A kérdező kommentje:
ezek a gyógyszerek összefüggésben lehetnek a szex-et kiváltó ingerekkel?
2011. júl. 19. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:

A tudatalattid bánt el veled.

Ugyanis az emberbe be van "programozva", hogy betegen ne szexel-jen, mert lehet hogy olyan dolgot adsz át ezzel az utódnak amivel te sem birkózol meg.

Tehát ki kell várnod a gyógyulást.

2011. júl. 19. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
simán beteg vagy és lázas... ne csodálkozz, a gyógyszerek nem befolyásolják. am a bnődnek is lehetne annyi esze, h nem ugrik rád, amikor nyilvánvalóan beteg vagy. magad írtad, h nem éreztél nagy ingert...
2011. júl. 19. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem a gyógyszerek, hanem a betegség miatt van. Egyszerűen legyengült állapotban nem akar "szaporodni" a szervezeted.

Gyógyulj meg előbb, utána meg minden OK lesz.

Ha mégsem, akkor viszont urológus, hátha a fertőzés lekúszott arra a tájra is. De nyugi, ez valószínűtlen!

2011. júl. 19. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem a gyógyszerek miatt van!

Ez a PUNCI SZÖCSKE műve, méghozzá a svéd punci szöcskéé..!!

Nagyon veszelyes, ugyhogy vigyazz!!!

2011. júl. 19. 10:25
 6/7 A kérdező kommentje:
sima megfázásról van szó, nincs köze nemi betegségnek és betegségem előttig napi 4 "erekcióm" simán volt. Köszi a válaszokat, egyértek velük és alátámasztottátok a gondolatomat. utolsó valami irtónagy baromság amit írtál de jól hangzik..:D
2011. júl. 19. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem nemi betegségről beszéltem, hanem arról, hogy egyes baktériumok az emésztőrendszereden át eljuthatnak a húgycsőig, és ott gyulladást okoznak. Ez pedig sokféle tünetet csinálhat, többek közt ilyet is.

DE a legvalószínűbb, hogy csupán legyengültél, és utána minden ok lesz.

2011. júl. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!