Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid előjáték, rövid szex. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A páromnak nem sok kapcsolata volt előttem.. Úgy néz ki nálunk a szex, hogy nem túl hosszú előjáték után (én igényelném) szexelünk, ami szintén nem tart túl sokáig.. Nem hinném, hogy azért, mert a párom önző vagy ilyesmi, csak nem tapasztalt.. Nem akarom megbántani, ezért nem akarom mondani Neki.. Mit tegyek?2011. júl. 19. 10:14
1/4 anonim 

válasza:

Vedd át az irányítást, csak könnyedén, játékosan, és húzd el vele az időt. ;)
Ha nem megy, akkor beszéld meg.
Vagy: ha közben egy-egy szóval irányítod, kéred, mindig a pozitív dolgokra téve a hangsúlyt (mi jó, mit csináljon még) akkor is jelezheted, hogy hosszabban csinálja.
2/4 anonim 

válasza:

Márpedig ez úgy működik, hogy megbeszéljük. A szex egy közös program, minden résztvevő örömére és a játékszabályokat ismerni kell. Pl.: ha te a hosszú előjátékot szereted, akkor azt neki tudnia kell, hogy valóban hosszan is csinálja.
3/4 anonim 

válasza:

Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor a szexről is beszélni kell h. jól működjön.Mond meg neki h. a lányoknak hosszabb előjáték kell h. jobban élvezzék és ha szeret akkor várja meg amíg te elélvezel,elvileg ha orálisan már kielégít akkor a hüvelyi könnyebben jöhet,hisz eléggé fel vagy hevülve.
4/4 anonim 

válasza:

Pedig egy férfi abból ért a legjobban, amit ki is mondasz.
Abban, hogy "nekem hosszabb előjátékra van szükségem" semmi bántó nincsen.
Abban, hogy próbáljuk kicsit másként, mert nekem ez és ez jobban esne, szintúgy nincs semmi bántó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!