Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők hány százaléka engedi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hány százaléka engedi, hogy a barátja a (nő) szájába élvezzen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 23:37
1 2 3
 11/23 napietus ***** válasza:
72%

"ha a csaj barátja szeretné és a lány télleg nagyon szereti akkor megengedi neki" ha a csaj barátja szereti a csajt, akkor nem kér tőle olyat, amiről tudja, hogy undorodik. én se várnám el, hogy valaki kinyaljon, ha undorral teszi, sőt, az nem is lenne jó. szája meg annak járjon, aki lenyeli a saját spermáját hányás nélkül.

ja, bocs, fentiekhez ész is kell, meg empátia.

2011. júl. 18. 23:52
 12/23 RaksashaGirl ***** válasza:
61%
végre. :) Éreztem hogy lesz egy csavar. :D
2011. júl. 18. 23:53
 13/23 anonim ***** válasza:
57%

23:49 Csúnya volna ha a kezed ilyen kényes lenne. Neked sosem lesz bnőd.

A kérdésre pedig. Nem lehet konkrét százalékot mondani, de egy igényen nő nem engedi, a normális férfi fejében még csak meg se fordul a fejében, hogy a bnőjét ilyenre ráveszi. Max akkor, ha elötte apasi szájába is beleélvez egy másik férfi. Nem vagyok konzervatív, mert éjjel-nappal szexelnék, a kedvenc időtöltétsem, de azért mindennek van határa. A pasik emg csak rinyálnak, mint a kislányok.

2011. júl. 18. 23:53
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

23:49 válaszoló vagyok!

Kérlek szépen megvolt:DXD Úgyanis legelőször mikor megkértem erre a dologra akkor még arra is megkértem hogy mikor a szájában van a cuccos akkor smároljon le ezáltal én is meg tapasztaltam hogy milyen az íze, állaga stb. Nem egy leány állom igaz kívéve ha nem ananászlevet iszok. Én ezt úgy tartom hogy ha nagyon szeretik egymást akkor megteszik egymásnak és nincs utána nyavalygás. Már ha felvetődik ez a kérdés.

2011. júl. 18. 23:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"hogy ha nagyon szeretik egymást akkor megteszik egymásnak és nincs utána nyavalygás"

Mi az, hogy megteszi? Lehet neked ilyen a szexuális életed, hogy azon alapszik, mi fér még bele a másik félnek, de nálam mindig is olyan volt/van/lesz, hogy azt csináljuk, ami mindkettőnknek jó, és nem csak eltőrjük azt. De ha nagyon szeretnéd a bnőd, akkor nem kényszerítenéd ilyen döntéshozatalra.

2011. júl. 19. 00:05
 16/23 anonim ***** válasza:
61%

Igen felmerült ez a téma, megcsinálta és nem undorodott mert az is a részem, az is hozzám tartozik mint minden más. Jó de hagyjuk ezt a témát , aki nem akarja azt ne csinálja, viszont egy csomó olyan van aki meg elvárja a pasijától hogy kinyalja, de az már neki undorító ha a szájának hozzá kéne érnie a pasija nemi szervéhez. Na az ilyet én elítélek és szánalmasnak tartok.

20/F

2011. júl. 19. 00:12
 17/23 anonim ***** válasza:
61%
Nekem volt olyan párom akinél egyszerűen undorodtam az oráltól,nem ízlett(szerintem az miatt,hogy dohányzott erősen). Viszont a többi páromnak kimondottan szerettem és élveztem. Engem nem zavart,ha a számba élveztek, de nem nyelném le az tuti.:S
2011. júl. 19. 00:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
00:12 Nem arról van szó, h vki nem meri lesz.pni a barátját, hanem hogy senki ne élvezzen a másik szájába. Kb. ugya olyan, mintha a te bnőd mikor épp nalod, a szádba pisál.
2011. júl. 19. 00:34
 19/23 anonim válasza:
77%

Kb. ugya olyan, mintha a te bnőd mikor épp nalod, a szádba pisál.

akkor neked pisi=sperma? ennyi erővel akkor bele is kakilhatna..

elég érdekes nők vannak itt, úgy csinálnak mintha a saját hányásukat kéne visszaenniük...

mi undoritó van abba ha egy ffi a szádba élvez? és ha lenyeled? miért undorító..nem értem. én bármikor lenyeltem, ha a hasamra élvezett akkor jól szétkente rajtam a fszaval és utána lenyalogattam róla.most biztos nagyon gusztustalan vagyok..xd és még finom is lehet attól függ mit eszik iszik. szerintem ez egyáltalán nem undorító, na de ez az én véleményem

20L

2011. júl. 19. 09:07
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
én szeretem, szerintem olyan 10-15% lehet 20L
2011. júl. 19. 10:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!