Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedek be egy-egy alkalommal?
Barátommal már 3,5 hónapja együtt vagyunk, nagyon mély szerelemmel szeretjük egymást, és egyszerűen fantasztikus vele a szeretkezés.
Az együttlétek legnagyobb részében sikerül benedvesednem, de van pár alkalom, amikor nagyon nehezen.
Pedig szeretem, imádom, kívánom őt.
Ez csak velem van így?
Mit tehetnék?
Örülj, hogy az esetek többségében azért nedvesedsz!
Én szinte mindig kívánom a barátomat, de ott ez nem jelenkezik. Pedig szegénykém igyekszik.
Mi 10 hónapja vagyunk együtt, mi is imádjuk egymást és szinte az elejétől használunk sikosítót. Elég olcsón is hozzá lehet jutni, a Rossmann-os Preventivo (lila) elég jó. Nincs ebben semmi szégyenkezni való. Ha kölcsönösen szeretitek egymást:)
23L
22:47 vagyok
Annyi még, hogy az elején azért nedvesedtem, de aztán novembertől elkezdtem foggátlót szedni és az nagyon kiszáríott. Tulajdonképpen ezután nem is nagyon tért vissza, pedig már régen abbahagytam (februárban). Lehet hülyeségnek hangzik, de így van..:(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!