Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használjak szőrtelenítéshez a nunimon?
Figyelt kérdés
15/
borotva vagy szőrtelenítőkrém?
mindenhogy viszketni fog? :S
2011. júl. 18. 22:30
3/23 anonim válasza:
én eddig elektromossal és sima borotvával csináltam, igen viszket nekem is.., de csak kb 4-5 nap után, úgyh annyi időnként kell :S :D
14/f
4/23 anonim válasza:
Kettő közül borotva. De gyanta a kozmetikusnál a legjobb. Szemöldökcsipesz macerás, nagyon hosszadalmas.
6/23 anonim válasza:
LánXórót.
Félre a tréfával:
Ha a fentiek közül lehet csak választani, próbáld a szőrtelenítővel.
Indoklás:
A borotvával vágott szőrzet egyre jobban erősödik, ill. hamarabb nő újra.
7/23 anonim válasza:
én csipeszt szoktam.
a gyantától véraláfutásos lesz,
a borotvával 1 nap alatt szúr és viszket.
nekem ez vált be.
meg oldalt tudom epilálni, nem fáj annyira.
8/23 anonim válasza:
Ne nyírd kopaszra,ha rám hallgatsz.Nyírd fazonra,annál izgatóbb nincs.Persze még nagyon fiatal vagy..
9/23 lacsiga válasza:
spray öngyujtó ! XD XD
de a borotva se rossz !
10/23 anonim válasza:
én ahol kibírom epilálom, egyébként borotva.
Nem játszanék vegyi anyagokkal az érzékeny nemiszervem körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!