Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek megdugjam a csajt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megdugjam a csajt v ne?

Figyelt kérdés
Jártam régen egy csajjal kemény egy hétig. akkor még egy kicsit idegesítő is volt, szval elég nagy felelőtlenség volt. nem akart leszállni rólam, aztán sikerült neki elmagyarázni mivan, és utánna nem is írogatott. aztán pár napja megnéztem a facebook képeit, és valami eszméletlen jó suna lett belőle. de nemtudom, érzelmileg nem kötődök hozzá. a lényeg az h meg tudnám húzni. szerintetek h döntsek?
2011. júl. 18. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
dugd, csak vigyázz, nehogy megint rádnyomuljon.
2011. júl. 18. 21:58
 12/15 trollfélysz=D válasza:
Ijet kérdezel?? b_zi e vagy most azonnal huzd meg!
2011. júl. 18. 22:42
 13/15 anonim ***** válasza:
lehet a csaj nem egy szent, de attól neked sem kell "lesüllyedned" a szintjére! Ellenkező esetben hát.. tudod kölcsönkenyér visszajár! Még ha nem is ugyanattól a személytől, de ha ilyen vagy, megérdemelnéd ha kicsesznek veled.
2011. júl. 18. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Vagytok itt is páran akik lent hordják az agyukat..
2011. júl. 18. 23:08
 15/15 A kérdező kommentje:

hát épp ezért kérdeztem meg, mielőtt bármit is cselekednék!:D

bár még mindig nem döntöttem. xD

2011. júl. 19. 11:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!