Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után volt először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után volt először orgazmusotok miután elvesztettétek a szüzességeteket? (lányok)

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem igazán jön össze és a páromat ez rettentően zavarja. Melyikek azok a pózok amelyekben egy lány könnyebben elélvez? Vagy lehet valamit tenni, hogy sikerüljön? Előre is köszi!
2011. júl. 18. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Úgy csináltuk, hogy a nyakamba vettem az összezár lábait. Szinte csak ebben a pózban szokott elélvezni a barátnőm
2011. júl. 18. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Szia 17/L vagyok.Én kb ugy a harmadik alkalomra élveztem el,és azóta mindig is elélvezek : ) Először fontosak a következő dolgok:

1.Elégítetted e már ki magad,és ha igen mit éreztél,volt e már orgazmusod,

2.Mennyire szereted a párod és bízol meg benne,

3.Kívánod e igazából a szexet,

4.El tudsz e megfelelően lazulni,

5.Eléggé nedves és izgatott vagy e?

Válaszaim:

1.Szerintem igenis fontos az hogy egy lány maszturbáljon.Honnan tudná más mi a jó neked ha te magad sem tudod.Az orgazmus az meg nagyon is jó dolog,ne sajnáld magadtól!

2.Hogyha igazán szereted és megbízol benne,akkor feküdj csak le vele.Mert nekem volt olyan barátom aki azt akarta hogy "feküdjünk már le végre",nekem ettől olyan érzésem volt hogy csak a szexre kellek neki,és még akkor szűz voltam,akármit csinálhatott,kinyalhatott,újjazhatott,akár egy órán keresztül is,mégcsak izgalmat sem éreztem....A mostani párom nagyon imádom és vele minden tökéletes ilyen téren! : )

3.Ez kapcsolódik az előző kettőhöz,meg hogy ne undorodj a férfi nemiszervétől,stb,sok olyan ismerősöm van aki még ennyi idős létére sem tudja elképzelni hogy egy pasi hozzáérjen-.-

4.Ha ideges vagy,akkor nem vagy elég nedves,igy fájdalmas lehet,az idegességed okát nagyjából tudnod kéne,mi az ami zavar és megbeszélni a barátoddal

5.A nedvességet sok mindennel el lehet érni(ujjazás,ha a párod kinyal,sikosítók,simogatás,sok csók)

Aztán az is lehet hogy szűk vagy,majd ha már sokadszorra szexeltek,addigra kitágulsz.De ezen ujjazással lehet segíteni.Mindenesetre hogyha nagyon fáj,akkor ne csináld,lelkileg is rá kell készülni! : )

2011. júl. 18. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
21:11-es vagyok.Az meg nem igazán nagy örömmel tölt el hogy a párodat nagyon zavarja hogy nem élvezel el.Persze nem esik jól neki,de azzal tisztában lehet hogy te nemrég óta vagy nem szűz,és ez nem olyan egyszerű egy lány esetében mint egy pasiéban.Ne haragudj keves kérdező,de lehetne egy kicsit türelmesebb hozzád!Talán ezt mond el neki!Ha ő sem ideges akkor te is nyugodtabb vagy gondolom.Mi először misszionárius pózban csináltunk és ugy nagyon fájt,valamiért a lovagló jobb volt.És amugy amikor beteszi akkor még mindig fáj az első két három lökés,de utána nagyon jó : ) Remélem segítettem
2011. júl. 18. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

huhh, hát nekem olyan 3-4 hónapra rá, hogy elkezdtem a barátommal nemi életet élni.

mindig is csak csiklóorgazmusom volt, de szex közben egyszerűen nem mertem magamhoz nyúlni. pedig nem vagyok prűd, vagy ilyesmi. de aztán barátom gondlom vágta, hogy még sosem mentem el, és egyszer azt mondta, hogy nyúljak magamhoz. elkedztem izgatni szex közben a csiklómat, és el is mentem. :)

2011. júl. 18. 21:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem is az, hogy nem érti meg vagy nem türelmes, mivel szeret engem ezért fontos neki az is hogy én nekem jó legyen! Ezt nagyjából megbeszéltük! :) Az biztos, hogy eléggé ki vagyok már tágulva, bár igaz amikor beteszi, akkor az első egy-két löketnél még nekem is kellemetlen! De remélem idővel nekem is lesz orgazmusom!
2011. júl. 18. 21:19
 6/9 anonim válasza:
Szia!16 éves lány vagyok,a barátommal immár 4 hónapja szexelünk és még én sem mentem el.már engem is aggaszt a dolog és sajnos elkövettem a hibát, h megjátszottam az orgazmust.Ez az amit TÉNYLEG ne tegyél meg..én nagyon szeretem őt,ő az első szerelmem,az előjáték is mindig megvan,de én csak csiklóorgazmust éltem át eddig.szerintem is a legjobbamit most tehetsz,ha szex közben izgatod magad.amúgy hátulról is nagyon jó érzés,de feltétlenül szólj a barátodnak ha valami nem jó érzés.meg fogja érteni.Remélem segítségedre voltam!
2011. júl. 18. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
én is elég hosszú ideig csak orál közben tudtam elélvezni. a szexet is élveztem, de nem volt orgazmusom. sajnos mivel a barátomat ez nagyon megviselte, elkövettem azt a hibát, hogy megjátszottam neki az orgazmust, utána pedig nehéz volt azt mondani, h most mégse mentem el, miközben máskor ugyanúgy sikerült. tehát ezt NE tedd, mert akkor sose jöttök rá, h neked hogy jó. egyébként én is a szex közbeni csiklóizgatást ajánlom, pózok közül meg ha háton fekve felemeled vagy a nyakába teszed a lábad, így a legjobb szerintem.
2011. júl. 18. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem már az elsőnél volt:$
2011. júl. 18. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első partneremmel nem jártunk, csak úgy alakult, hogy lefeküdtünk, amúgy a legjobb barátom volt. Több alkalommal (4-5-ször talán) tettük meg, és sosem volt orgazmusom. Utána kb. fél évvel megismerkedtem a jelenlegi barátommal, 2 hónapig ismerkedtünk mire összejöttünk, addigra nagyon odáig voltam érte, és kívántam is, ahogy összejöttünk pár nap múlva már lefeküdtünk, nem bírtunk magunkkal, és vele az első alkalomtól kezdve van orgazmusom. :) 17/L
2011. júl. 19. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!