Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után volt először orgazmusotok miután elvesztettétek a szüzességeteket? (lányok)
Szia 17/L vagyok.Én kb ugy a harmadik alkalomra élveztem el,és azóta mindig is elélvezek : ) Először fontosak a következő dolgok:
1.Elégítetted e már ki magad,és ha igen mit éreztél,volt e már orgazmusod,
2.Mennyire szereted a párod és bízol meg benne,
3.Kívánod e igazából a szexet,
4.El tudsz e megfelelően lazulni,
5.Eléggé nedves és izgatott vagy e?
Válaszaim:
1.Szerintem igenis fontos az hogy egy lány maszturbáljon.Honnan tudná más mi a jó neked ha te magad sem tudod.Az orgazmus az meg nagyon is jó dolog,ne sajnáld magadtól!
2.Hogyha igazán szereted és megbízol benne,akkor feküdj csak le vele.Mert nekem volt olyan barátom aki azt akarta hogy "feküdjünk már le végre",nekem ettől olyan érzésem volt hogy csak a szexre kellek neki,és még akkor szűz voltam,akármit csinálhatott,kinyalhatott,újjazhatott,akár egy órán keresztül is,mégcsak izgalmat sem éreztem....A mostani párom nagyon imádom és vele minden tökéletes ilyen téren! : )
3.Ez kapcsolódik az előző kettőhöz,meg hogy ne undorodj a férfi nemiszervétől,stb,sok olyan ismerősöm van aki még ennyi idős létére sem tudja elképzelni hogy egy pasi hozzáérjen-.-
4.Ha ideges vagy,akkor nem vagy elég nedves,igy fájdalmas lehet,az idegességed okát nagyjából tudnod kéne,mi az ami zavar és megbeszélni a barátoddal
5.A nedvességet sok mindennel el lehet érni(ujjazás,ha a párod kinyal,sikosítók,simogatás,sok csók)
Aztán az is lehet hogy szűk vagy,majd ha már sokadszorra szexeltek,addigra kitágulsz.De ezen ujjazással lehet segíteni.Mindenesetre hogyha nagyon fáj,akkor ne csináld,lelkileg is rá kell készülni! : )
huhh, hát nekem olyan 3-4 hónapra rá, hogy elkezdtem a barátommal nemi életet élni.
mindig is csak csiklóorgazmusom volt, de szex közben egyszerűen nem mertem magamhoz nyúlni. pedig nem vagyok prűd, vagy ilyesmi. de aztán barátom gondlom vágta, hogy még sosem mentem el, és egyszer azt mondta, hogy nyúljak magamhoz. elkedztem izgatni szex közben a csiklómat, és el is mentem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!