Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg hátulról (kutyapózban)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hátulról (kutyapózban) lehet legjobban benyomni a péniszt?

Figyelt kérdés
A kis farkú fickók "kategóriájába" tartozom, ezért érdekel!
2011. júl. 18. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
igen ,kutyapózban mélyebb a behatolás és a nő g pontja is jobban izgatható.
2011. júl. 18. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
jaj azt el felejtettem megkérdezni hogy a kis farok mit takar?
2011. júl. 18. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tudom neked ajánlani a kutya póz után a misszionárius pózt. A mélyebb behatolás érdekében a nő derekát alálehet támasztani, illetve ha a lábait a válladra teszi. Sok sikert!

2011. júl. 18. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:

A misszionárius pózt éppen hogy azoknak a pasiknak szokták ajánlani, akik az átlagnál jobban el vannak eresztve ott lent. Ha ugyanis ezt alkalmazod, és szemből támadsz, akkor nem tudsz úgy odaférkőzni a lábai közé, hogy tövig bedugjad, egy része óhatatlanul kint fog maradni. Ezt pedig nyilván nem akarod, ha neked már alapból is kicsi.

A hátulról történő behatolás ilyenkor sokkal célravezetőbb. Vagy a klasszikus, térdelős kutyapóz. Vagy az, ahol a csaj egészen lefekszik az ágyra hason, és csak a popsiját emeli meg neked kicsit.

Ha mégis szemből akarjátok, akkor az segíthet, amit az előző hozzászóló ír: párnát a csaj feneke alá, és emelje fel a lábait a mellkasodhoz vagy a válladra. Csak ez így macerásabb, meg fárasztóbb ugye.

Amúgy tényleg, pontosan mekkora méretet takar a kis farok? Csak néhány centivel vagy jelentősen átlag alattit? Mert az sem mindegy azért. ;)

2011. júl. 18. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne h mennyi számít neked kicsinek:D
2011. júl. 18. 23:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát.. masztinál 10 cm

ha csajjal vagyok akkor olyan 12 cm (jobban felizgulok)

2011. júl. 19. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora van (12 cm) és minden póz megy úgy ahogy, de kutyába talán a legjobb.
2011. júl. 19. 14:45
 8/9 A kérdező kommentje:

okés :)

köszi :D

2011. júl. 19. 16:27
 9/9 anonim válasza:
az tenyleg kicsi.:DDDDD:Dd:D
2013. nov. 6. 17:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!