Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent a jó szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a jó szexuális kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mitől jó vagy rossz két ember között a szex? Tudom, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos az szexuális összhang, de ez mit jelent?
2011. júl. 18. 20:10
 1/7 FAKhelper ***** válasza:
Ha odakerülsz úgyis megtudod, de mivel még nem vagy ott, felesleges ezen gondolkodnod...
2011. júl. 18. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó ha szavak nélkül is egy hullámhosszon vagytok,vagy ha jó érzés amikor hozzád ér ilyenek,tök minden m ilyen pózban vagy akkor is izgatónak találod és jó...Rossz ha nincs ejakuláció,orgazmus,fáj,tör,kellemetlen nem érzed,nincs szenvedély,vadság csak egyhangúság.
2011. júl. 18. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Tökéletesen összepasszol két ember.

Valami gond van a szexuális életeddel?

2011. júl. 18. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz szexuális életed megtudod ... addig hiába is magyaráznánk ...
2011. júl. 18. 20:29
 5/7 Dottorre ***** válasza:

Azért én mégis megpróbálnám pár szóban összefoglalni mit jelent a jó és a rossz szex.

A jó szex:

- A pároddal mindent meg tudsz beszélni tabuk nélkül

- Nyitottak vagytok egymás vágyaira

- Mindkettőtök élvezi a sexet, ha nem is élvez el mindkettőtök sex közben, azért megkapja mindenki ami neki jár.

- Szeretitek, tisztelitek egymást(egyesek szerint ez elhagyható dolog, szerintem nagyon is fontos)

- Figyeltek egymásra, lesitek egymás minden rezdülését, és reagáltok rá.

A rossz szex:

- Egyik fél számára sem, vagy csak az egyik fél számára élvezetes

- Nem beszélitek meg mit szeretnétek

- Mindig ugyan az a koreográfia

- Nem tesztek egymásért meg mindent az ágyba

- Nem figyeltek egymásra

- Gondolatban máshol, mással jársz

Úgy első körben ezek jutottak eszembe, ha valami kimaradt volna, a kommentelők majd hozzárakják :)

2011. júl. 18. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Túl bonyolítod szerintem. Akkor jó ha mindkét fél elégedett (persze ennek a fentiek kb. a követelményi), akkor rossz ha valaki nem elégedett ...
2011. júl. 18. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A jó az, amikor mindkét fél elégedett.
2011. júl. 18. 21:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!