Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a szakítás után, visszakaphatom így?
3 év után szakított a szerelmem velem. A szakítást azzal indokolta, hogy rájött hiányzik a tűz a kapcsolatunkból, hogy én túlságosan oda vagyok érte, de ezt ő nem tudja viszonozni, mert ő csak úgy jól el van velem.
Egy hete szinte mégis minden nap egymás mellett kötöttünk ki éjszaka és talán még sosem voltak ennyire jó együttléteink. Iszonyú figyelmes velem, kedves aranyos közben és sokkal lazább, mint előtte. Ezek a találkozók nélkül én úgy érzem belehalnék, a szakításba, ilyenkor olyan, mintha még mindig az enyém lenne. Csak aztán mikor vége, akkor jövök rá, hogy igazából már nem és akár csajozhat is mellettem nyugodtan. Viszont az elmúlt három alkalommal, megkért, hogy maradjak utána, együtt reggeliztünk, megnéztünk még egy meccset a tv-ben stb. Szerintetek ez alapján ha kicsit még küzdök visszakaphatom? Ha esetleg legközelebb főzök valami finom vacsorát, meg sztriptizelek stb? Szerintetek van rá esély, hogy ha mostanában nem csak szexelünk, hanem egy-két ilyen közös alvás, tv nézés, reggeli is benne van, akkor visszakaphatom? Egy kétségbeesett 21 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!