Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdjek vele vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele vagy ne?

Figyelt kérdés

14 vagyok,barátnőm 15

megéri vele lefeküdni?

vannak olyanok akik kb ennyi idősen vesztette el?

megbánta?

2011. júl. 18. 18:50
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
én 15 vagyok, de szerintem lassan már én is el fogom, amúgy a mai világban rengetegen ilyen korban veszítik el. ez persze etikailag nem elfogadott, mégis nagyon megszokott
2011. júl. 18. 18:51
 2/35 anonim ***** válasza:
feküdj, de te is megbánod. max 30 évesen már unokáid lesznek. ;)
2011. júl. 18. 18:52
 3/35 anonim ***** válasza:
ezt neked kell eldönteni :) ha neked megéri és nem csak egy kaland az egész kapcsolat és úgyérzed hogy ebből még akármi lehet akkor nem tudod megbánni :) de ha csak egy kaland akkor ott a megbánás lehetősége is :/
2011. júl. 18. 18:53
 4/35 anonim válasza:
fuuu 14 évesen?-.- szerintem még barbizzál
2011. júl. 18. 18:55
 5/35 anonim ***** válasza:
ha már így kell megkérdezni,akkor ne.látszik,hogy nem vagy biztos a dologban.egyébként én is ennyi idősen vesztettem el,de ott nem volt kérdés.szerelemesek voltunk egymásba,minden tökéletes volt.:)
2011. júl. 18. 18:56
 6/35 anonim ***** válasza:
14évesen?:D Használtad már egyáltalán másra az egyszeműt hugyozáson kívül?:D
2011. júl. 18. 18:57
 7/35 A kérdező kommentje:

fiú vagyok

nem csak jöttment kapcsolat

természetesen tisztában vagyok a védekezés fogalmával:P

2011. júl. 18. 18:57
 8/35 anonim ***** válasza:
26%
Én annál undorítóbb dolgot el se tudok képzelni, hogy gyerekek sexelnek. Már ne is haragudj, de még elég fiatal vagy. Minimum 2 évet várnék még a helyedben. Illetve egy jött-ment kapcsolatra pedig nem éri meg feláldozni. Annál jobb nincs is, amikor olyannal szeretkezel először, akit tényleg tiszta szívedből szeretsz (és azt nem is fogod megbánni).
2011. júl. 18. 19:00
 9/35 anonim ***** válasza:
Jó, de hegyezted már a répát?:D Ő akarja egyáltalán?
2011. júl. 18. 19:01
 10/35 anonim ***** válasza:

Egyszer az egyik kérdéshez írtam, hogy ha így haladunk akkor 10év múlva az óvodában is fogják csinálni a csúszda alatt...

Sajnos így haladunk. Kis haver előbb ballagj el az általános iskolából...

2011. júl. 18. 19:03
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!