Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi a véleményetek arról, ha kiderülne hogy a párotok önkielégítést végez? Mit tennétek?
énis masztizok,ő is,van hogy közösen
mi ezen a furcsa?
Nem igaz, hogy csak a csajok buknak ki rajta! :S Nekem volt egy pasim, aki napokig hisztizett, mert a kérdésére én elmondtam, hogy természetesen csinálom!
Van, amikor az embernek nincs kedve semmit viszonozni, meg dolgozni, meg feszengeni... ez van! Azt meg nem mondhatom, hogy "Szivi! Kinyalnál, kérlek, a meccs szünetében, de aztán én megyek vacsit főzni, szóval semmilyen hasonló kedvességre ne számíts!" :D
Ez természetes dolog.
Addig sem csal meg
19:16
Bárcsak több lenne belőled, aki azt mondja, hogy bárcsak több lenne belőlem! XD XD XD
Én amúgy simán kötelezővé tenném a csajoknak, és akkor nem lenne annyi segg nő a világon, aki azt hangoztatja, hogy a pasija nem tudja kielégíteni, de hoppá! Hát ő maga sem tudja, hogy mi a jó neki! :S
Adnék egy tükröt, hogy "nézd meg, gyermekem, ez van a lábad között! ... ezek után pedig ne tessék undorodni a falloszoktól, mert azok azért még mindig jobban néznek ki, mit a tied, sőt, még térképet sem kell hozzájuk mellékelni, hogy megtaláld, hogy mi hol van!"
XD XD XD
Kedves Kérdező!
A 19:00 válaszolónak szerintem igaza van! Az embernek tényleg van néha van olyan kedve, amikor csak magával szeretne foglalkozni, de ez így van rendjén. Nem mindig kell a másiknak eleget tenni. A problémák akkor kezdődnek, ha többször maszturbál az ember minthogy a párjával lefeküdne.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!