Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 hónapja vagyok együtt a barátommal! Egyáltalán nem kívánom a szexet semmilyen formában. Nem is esik jól! Mindig próbálom megúszni. (nincs senkim mellette)Elmúlt a szerelem? Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 14:26
3/5 A kérdező kommentje:
Már ez is megforult a fejemben :D De nem nagyon hoznak lázba a csajszik, bár megnézem a szépet! Ki az aki nem nézi meg!!?:) Borzasztó ez az állapot! De azért köszi az ötletet :D :D
2009. ápr. 2. 14:36
4/5 anonim válasza:
Hány éves vagy(tok)?
A volt barátnőmmel 3 és fél hónapig voltam együtt, és ott vettem észre hogy már nem úgy szeret hogy az 1. 2hónapban rendszeresen volt szex, de az úccsó hónapban már nem...nem kérdeztem tőle hogy miért, gondoltam hogy ez ilyen átmeneti állapot, hát nem az volt, kiderült hogy nem szeretett, és nem akarta a szexet..és szerintem nálad is érzelmi okai vannak a dolognak, ezt neked kell tudni érezni hogy szereted e még igazán őt..egy kis kikapcsolódás kettesben jót tenne, hidd el, menjetek el valahova csak ketten, élvezzétek egymás társaságát, mert ez azért is lehet mert hogy "unjátok" egymást, és nincs akkora kötödés kettőtök között...:)
Sok sikert:)
18/F
5/5 A kérdező kommentje:
Én 20, Ő pedig 26 éves. És mikor kiderült, h nem szeret Téged, akkor el is váltatok azonnal? Vagy próbálkoztatok? Egyébként igazad van. Valószínűleg az érzelmeimmel van a gond :( Csak nehéz beismerni! Félek egyeül egy kicsit, azért kérdezősködöm, hátha menthető a dolog....
2009. ápr. 2. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!